General

El festival Festaborigen tindrà lloc el cap de setmana del 22 i 23 de juliol

Presentació del Festaborigen 2011
Presentació del Festaborigen 2011

Benissa acollirà el festival estiuenc Festaborigen 2011 el cap de setmana del 22 i 23 de juliol, un esdeveniment de música en Valencià organitzat per l’Assemblea de Joves de Benissa, en col·laboració amb les Regidories de Joventut i Normalització Lingüística de l’Ajuntament, a càrrec dels regidors Jorge Ivars i Pepa Martí, respectivament.

Jorge Ivars, regidor de Joventut, ha felicitat l’Assemblea de Joves de Benissa per l’organització d’aquest festival i ha remarcat la col·laboració que se’ls ha brindat des de l’Ajuntament mitjançant les infraestructures necessàries per a la seua posada en marxa (escenari, cadires, quiosquet, servei de dutxes i condícies, segur de responsabilitat civil, etc.). A més, enguany en ser un festival amb una durada de dos dies, s’ha habilitat una zona d’acampada, al costat del lloc de celebració, que estarà a la zona del Pla, al costat del Camp de futbol 7. Ivars també ha posat l’accent en la importància de recolzar aquestes iniciatives perquè els joves tinguen alternatives d’oci en el municipi i puguen divertir-se sense eixir de Benissa.

Segons han explicat dos dels organitzadors, Patricia Ortolà i Joan Nave, el divendres 22 de juliol actuaran Belda i el Conjunt Badabadoc, Rapsodes, Atzembla, Skapats i We are not Brothers. El dissabte 23 serà el torn d’Orxata Sound System, Ki Sap, Tashkenti, Skalingrad i Ribera Junglist DJS Set.

L’entrada anticipada per a un dia costarà 3 euros i per als dos dies 5 euros. Els punts de venda són: Casal Jaume I (Carcaixent), Casal Jaume I (Gandia), Lliberia La Tella (Benissa), Casal Popular (Benissa), CBS Terra (Benimaclet) i Pub Quatre (Pedreguer).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?