Comunicat

El Festaborigen tindrà lloc finalment al Camp de Futbol 7

Festaborigen 2010

Comunicat de l’Assemblea de Joves de Benissa

El dissabte 24 de Juliol tindrà lloc a Benissa (La Marina) la segona edició del Festaborigen, amb l’única diferència que enguany no es farà a la platja de La Fustera com l’any passat ja que l’Ajuntament de Benissa diu que la platja és zona residencial i que no es pot fer música més d’una hora al dia i que aquesta no siga música “dura”, exceptuant, però, les festes de La Fustera, i la nit de Sant Joan.

És per això que vos animem amb més força que mai a vindre a aquesta segona edició del festival que preten consolidar-se, demostrant així el suport popular d’aquesta iniciativa.

Que no es faça a la platja, advertim, no vol dir que ens quedem sense aigua o sense lluir el banyador! Vine amb el banyador a mode de protesta, i a més hi hauran sorpreses ben fresquetes!

Vine al Festaborigen 2010 i gaudeix de bona música “dura” amb Aspencat, La Raíz, High Times (guanyador del II Concurs Aborigen) i Orxata Sound System més Dj Biano i Pasqu Selector i els amics de la batukada Bunpada! Hi haurà servei de barra i entrepans a preus populars!

Hem editat un audio que hem penjat al goear com també en vídeo que hem pujat al youtube per donar-li la màxima difusió a la xarxa durant aquests dies.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=eWn_jxHPksY[/youtube]

Més informació a la web: http://festaborigen.com/


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?