Cultura

El V Minifestival Creampop tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol

Presentació del Minifestival Creampop 2010, amb la presència dels membres de l'associació, el regidor de Cultura, Xavier Tro; i el batle, Juan Bautista Roselló.
Presentació del minifestival

L’Associació Creampop posa en marxa el V Mini Festival*Creampop, que tindrà lloc els dies 2 i 3 de juliol a la placeta del Centre Social Bèrnia, a partir de les 23.30. Un esdeveniment musical consolidat a la Marina Alta, en què es podrà gaudir d’una programació de concerts amb actuacions de música pop i rock de l’escena independent espanyola, reconeguts per la premsa i ràdio especialitzades.

Enguany, l’organització ha optat per grups consolidats com Niños Mutantes i Polock. Són dos dels grups que més estan sonant a Radio 3. Niños Mutantes acaba d’editar un nou disc, Las Noches de Insomnio, i estarà present en els principals festivals d’Espanya durant aquest estiu. Per la seua banda, Polock, que també ha editat nou disc i és un dels grups revelació d’enguany, ha format part del cartell del Dia de la Música Heineken, que es va celebrar el 20 i 21 de juny a Madrid.

Les entrades ja estan a la venda en Servicam. L’entrada del dissabte costa 9 euros i la del divendres 5 euros. L’abonament per a dos dies costa 15 euros. Igual que l’any passat, els beneficis de la taquilla del divendres es destinaran íntegrament a l’ONG Mans Unides.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?