Política

Juan Carlos Mut Ronda candidat a ser el pròxim número 1 de Reiniciem Benissa

Juan Carlos Mut Ronda
Juan Carlos Mut Ronda

L’actual regidor de la plataforma ciutadana necessita una majoria absoluta en els vots de les primàries d’este dissabte per a avalar la seua candidatura.

Una vegada desvelades les candidatures presentades per a participar en el procés de primàries de Reiniciem Benissa, només una d’elles ho ha fet per a convertir-se en el cap de la llista que el col·lectiu presentarà en les eleccions municipals del pròxim 28 de maig.

I esta candidatura correspon a Juan Carlos Mut Ronda, regidor del grup municipal de Reiniciem durant la present legislatura i membre de les seues llistes electorals durant els comicis del 2015 i 2019 on va ocupar, en ambdues ocasions, el número 6 de la candidatura municipalista.

Segons paraules del mateix Juan Carlos, es presenta a les primàries per a aspirar a ser el número u “perquè tinc il·lusió per treballar per Benissa i per la seua gent, per fer de Benissa el poble que ens mereixem totes i tots. Ens mereixem un govern que defense la diversitat, la llibertat, la transparència i la participació ciutadana. Que escolte a la gent i que no depenga de les decisions que es prenen allà dalt en despatxos i que mai beneficiaran al poble sinó a uns quants que no xafaran mai els carrers de Benissa. Hi ha molta feina per fer i més després de quatre anys en els quals el poble ha estat paralitzat, sense projecte i sense ningú que estiga al capdavant, perdent possiblement l’oportunitat més gran de la història de Benissa en poder fer inversions amb un romanent històric de més de 13 milions d’euros”.

Juan Carlos necessitarà que la seua candidatura siga avalada i, com sempre, la plataforma ciutadana deixa la decisió en mans de la ciutadania. Si esta la valida amb una majoria de vots favorables este dissabte en les primàries, Juan Carlos es convertirà oficialment en l’alcaldable de Reiniciem Benissa en les pròximes eleccions locals l’últim diumenge de maig.

Les altres quatre candidatures presentades per Carmen Giner Burguete, Vrajes Fornos Moncho, Alessandro Ottolini i Adrián Martínez Cuello ho han fet per a completar la llista i depenent dels vots obtinguts el dissabte en les primàries es repartiran els llocs del dos al cinc.

La votació de les primàries de Reiniciem Benissa tindran lloc este dissabte a partir de les 10 del matí i fins a les 21 hores de forma ininterrompuda. El lloc serà al voltant de la font, a la plaça Rei Jaume I. La votació serà física i serà necessari presentar document d’identitat o certificat d’empadronament que demostre el domicili a Benissa. Les persones que no estiguen al poble durant la jornada de votació i desitgen participar, podran fer-ho mitjançant una altra persona que la represente. Per a obtenir la papereta i el model d’autorització cal enviar un correu electrònic a info@reiniciembenissa.org


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?