Política

Juan Carlos Jiménez Hidalgo serà el candidat de Ciudadanos a les eleccions municipals a Benissa

Juan Carlos Jimenez Hidalgo
Juan Carlos Jimenez Hidalgo

Ciudadanos va remetre ahir un llistat amb les candidatures que presentarà a la província i qui les encapçalarà. En la comarca de la Marina Alta, la formació taronja concorrerà als comicis del 26 de maig en una desena de municipis. A més, confirma una cosa que ja se sabia de forma extraoficial i és que l’actual portaveu del grup municipal de Cs a Dénia, serà el cap de llista en aquesta ciutat.

De moment, només s’ha comunicat que Benito anirà de número 1. No obstant açò, tot apunta al fet que Susana Mut Alemany, membre de l’executiva, siga la següent en la llista de la formació taronja.

Pel que fa a la resta de candidats, Natalia Puig Blas tornarà a encapçalar la proposta al Verger. Mentre que a Xàbia serà Enrique José Escrivá Teran l’encarregat de competir en les eleccions municipals.

A Calp, Juan Manuel del Pino López estarà al capdavant de la llista de Cs i a Benissa serà Juan Carlos Jiménez Hidalgo el que pugne per aconseguir un bon resultat. Adrián Ruiz Codes figurarà com a cap de cartell a Teulada. En Gata estarà Francisco Ballester Javal, mentre que Joan Costa Soler serà l’1 a Ondara i Joaquín Carmelo Pastor Femenia, a Pego.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?