Política

Manuel Juan Giner serà el candidat del PSOE a les pròximes eleccions municipals

Manuel Juan Giner
Manuel Juan Giner

Manuel Juan Giner, director de l’escola Manuel Bru de Benissa i professor al centre des de 1980, serà el candidat del PSOE a les pròximes eleccions municipals de maig. El candidat ha fet arribar als mitjans de comunicació el següent comunicat, el qual reproduïm íntegrament:

Benissa (i la Comunitat Valenciana) necessita un canvi, una renovació…noves persones, noves idees i un nou talant, per a donar pas a una autèntica regeneració en l’ajuntament i en el conjunt de les administracions públiques.

Crec que arreplegue el sentiment de la majoria dels habitants de Benissa que desitja un canvi, però un canvi tranquil amb persones que inspiren confiança.

Tots coneixeu la meua trajectòria professional al llarg de tants anys dedicats a l’ensenyament en el nostre poble, i molts també sou sabedors de les meues inquietuds socials i els meus ideals.

Per eixe motiu, quan em van proposar encapçalar la candidatura socialista per Benissa a les eleccions municipals del proper 24 de maig, vaig acceptar amb la intenció de promoure un programa basat en la capacitat de gestió, però també en un compromís moral, una manera diferent de fer les coses que és el que espera el poble de Benissa.

Un compromís de gestionar amb eficàcia l’ajuntament, amb total transparència, garantint que cap decisió important s’aprovarà sense el consens de la majoria dels ciutadans benissers.

I una determinació absoluta en portar endevant una racionalització de les despeses públiques, amb un interés prioritari per reactivar l’economia local i amb una especial sensibilitat dirigida cap a l’educació, la sanitat i els serveis socials.

Espere ser mereixedor de la confiança que han dipositat ja en mi tantes persones i, amb l’ajuda de tots, culminar amb èxit aquest nou repte.

Manuel Juan Giner, candidat del PSOE a l’Alcaldia de Benissa.

 


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?