Política

Juan Bautista Roselló és triat secretari del comité electoral del PP provincial per a les pròximes eleccions

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

Eva Ortiz dirigirà la campanya del PP i Carlos Castillo s’encarregarà del programa.

El Comitè Executiu Provincial del PP va aprovar ahir per unanimitat el comitè de campanya per a les Eleccions Autonòmiques i Locals de 2015, presentat pel president provincial de partit, José Císcar. El model segueix les directrius marcades per les direccions nacional i regional i tindrà com a directora de campanya a Eva Ortiz. El responsable del programa electoral serà el sotssecretari provincial d’Economia i Ocupació, Carlos Castillo.

Fonts del PP alacantí van indicar ahir que “com a novetat la direcció provincial ha incorporat una bateria de cinc àrees que considera necessàries per a la campanya. Entre elles, s’incorpora la figura del portaveu de campanya, que serà el diputat provincial Joaquín Albaladejo, a més d’anàlisi electoral, comunicació online, noves generacions i dirigents autonòmics”.

A més, el Comitè Executiu Provincial va aprovar també per unanimitat la composició del comitè electoral, que presideix el batle de Torrevella, Eduardo Dolón, i compta amb el batle de Benissa i diputat provincial Juan Bautista Roselló com a secretari.

José Císcar va demanar a tots els membres del Comitè el màxim esforç i va recalcar que “el comitè de campanya no compta amb cap batle amb l’objectiu que els batles dels municipis on governa el PP se centren en l’atenció als ciutadans, primer, i en la campanya a nivell local”.

Císcar va destacar que “hi ha un comitè de campanya i a més un equip de campanya, que conformen tots els responsables, militants i simpatitzants del Partit Popular”, al mateix temps que va sol·licitar “a tots ells el major esforç i dedicació per a donar la millor resposta als problemes dels ciutadans”.

L’organigrama de responsables del comitè campanya és: directora de campanya, Eva Ortiz Vilella; portaveu, Joaquín Albaladejo; programa electoral, Carlos Castillo; formació: Antonio Pérez; interventors i apoderats, Ginés Lifante; mailing, José Sales; assessoria jurídica, Luis Barcala; premsa, Rosa Sánchez; agenda i actes públics, Raúl Dalmau; actes sectorials, Juan de Dios Navarro; dirigents nacionals, Mario Flores; dirigents autonòmics, Rafael Maluenda; vot per correu, Sebastián Fernández; vot CERA, Antonio Peral; vot residents europeus: Samantha Biddles; anàlisi electoral i comunicació: María Barrios i comunicació online: Lourdes Llopis.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 17 de gener de 2015 al diari LA VERDAD


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?