Política

El regidor Fernando López Corsi, de Reiniciem Benissa, deixa el seu càrrec per motius laborals i el substituirà Juan Carlos Mut Ronda

Fernando López Corsi
Fernando López Corsi

El regidor Fernando López Corsi, de Reiniciem Benissa, ha anunciat en un comunicat la seua renúncia a l’acta de regidor per motius laborals. López Corsi era el número tres de la llista en la plataforma ciutadana i en la passada legislatura va gestionar àrees com Hisenda i Turisme. El substituirà Juan Carlos Mut Ronda, número sis en la llista electoral. Reproduïm a continuació el comunicat:

Hui dia 29 de setembre de 2020, anuncie que renuncie al meu càrrec de regidor

Com immigrant que sóc, que la meua Benissa, el poble que em va veure arribar amb poc més de 10 anys i el que es va convertir en la meua llar i en part de la meua vida em permitira ser representant de la ciutadania a l’Ajuntament és una cosa que m’ha omplert d’orgull i felicitat aquests anys.

Avui deixe la política local, ja que després de molts exàmens realitzats, he aprovat els suficients perquè m’hagen concedit una vacant que és una bona oportunitat per a mi, Gestor processal a Tarragona, Catalunya, lloc que possiblement i si tinc sort n’ocuparé en el futur..

Ara, vull agrair al poble de Benissa per tot l’afecte que ha dipositat en mi, anar pel carrer i que la gent et salude, et felicite per propostes o projectes, et done ànims, o que et faça una crítica constructiva és un recolzament molt satisfactori i bonic.

En aquest agraïment, vull assenyalar especialment als meus companys i companyes de Reiniciem, ells van ser els que van crear un espai polític en el qual qualsevol persona, independentment del seu origen o qualsevol altra condició té l’oportunitat de ser candidat a regidor. Aquest espai polític val or i ha de seguir creixent com ho ha fet des de 2015 fins ara.

Gràcies al personal de l’Ajuntament i Benissa Impuls, amb tantíssimes persones competents i professionals que em van ajudar en aquests anys, i a l’etapa de govern, quan més falta feia.

Gràcies a aquests i aquestes regidores d’altres partits amb els quals vaig compartir el camí i van aportar a aconseguir causes comunes. La política requereix principis sòlids, però també diàleg, no ho oblidem mai.

Si bé aquesta dedicació professional és compatible legalment amb continuar a l’Ajuntament de Benissa com a regidor sense dedicació, no és ètic ni em faria sentir bé. La idea és senzilla, la política s’ha de fer vivint la realitat diària d’un poble. I a més, fonamental, cal deixar pas a noves persones amb noves idees.

Persones com el meu company Juan Carlos Mut Ronda que serà qui prendrà el relleu. Juan Carlos és una persona magnífica, un gran professional, i un ciutadà actiu en la vida de Benissa que estima i sent aquest poble.

No puc descriure l’honor que ha estat per a mi ostentar aquest càrrec al meu poble cada dia que ha passat.

Fins prompte!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?