Política

Abel Cardona Castell, Belén Ivars Ribes i Fernando López Corsi seran les persones candidates a les primàries de Reiniciem Benissa

Els tres candidats de Reiniciem Benissa
Els tres candidats de Reiniciem Benissa

Les primàries obertes de Reiniciem Benissa tindran 3 persones candidates després que el termini de recollida de candidatures acabara el passat 15 de març. Es tracta d’Abel Cardona Castell, Belén Ivars Ribes i Fernando López Corsi, regidors de Reiniciem Benissa en la present legislatura, i ostentant a més Abel Cardona el càrrec d’alcalde de Benissa.

Així les coses, Reiniciem Benissa aposta per l’experiència de gestió en aquestes candidatures, els tres amb responsabilitat al front de diverses regidories, al capdavant de les quals han posat en marxa en tan sols dos anys i mig de govern diferents projectes innovadors.

Els benissers i benisseres majors de 16 anys podran triar ara en votació oberta el pròxim dissabte 23 de març (de 10h a 20h a la Placeta de l’Església Vella) qui volen que encapçale la llista de Reiniciem Benissa a les eleccions municipals del 26 de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?