Política

Abel Cardona serà el candidat de Reiniciem Benissa a l’alcaldia

Abel Cardona diposita el seu vot a les primàries de Reiniciem Benissa
Abel Cardona diposita el seu vot a les primàries de Reiniciem Benissa

Abel Cardona ha resultat el guanyador de les eleccions primàries que Reiniciem Benissa ha celebrat hui dissabte, dia 21, i es converteix així en el candidat a ostentar l’alcaldia per part de la formació en les pròximes eleccions municipals del mes de maig.

A la cita aspiraven quatre candidats: Vicent Ivars, Belén Ivars, Fernando López i Abel Cardona.

Des de Reiniciem Benissa han comunicat que 335 persones s’havien inscrit per a poder votar, de les quals finalment 222 han dipositat finalment la papereta, un 66,3% del total.

Els votants havien de marcar l’ordre de preferència dels quatre candidats, resultant guanyador així el que menys punts aconseguira. Els resultats per candidats van ser els següents::

  1. Abel Cardona: 439 punts
  2. Belén Ivars: 524 punts
  3. Fernando López: 575 punts
  4. Vicent Ivars: 673 punts

Abel Cardona

Concentració a l'eixida de l'arxiu històric, lloc on es feien les primàries
Concentració a l’eixida de l’arxiu històric, lloc on es feien les primàries

Abel és Graduat en Magisteri en Educació Primària per la Universitat d’Alacant i entrenador de Bàsquet de Nivell 2 per la Federació de Bàsquet de la Comunitat Valenciana.

Abel ha fet de la seua passió, el bàsquet, el seu treball. Ha exercit com a entrenador de diferents equips de bàsquet tant de l’Escola Municipal de Bàsquet, el Club Bàsquet Benissa i l’Escola Multiesportiva d’Estiu. També ha sigut ferrer entre els anys 1999-2008.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?