Política

Reiniciem Benissa celebrarà les primàries per a triar la llista electoral el pròxim 23 de març

Logo de Reiniciem Benissa
Logo de Reiniciem Benissa

Reiniciem Benissa va celebrar el dijous passat el XIII Fòrum Ciutadà en què es va establir el calendari electoral de cara a les elecciones municipals del pròxim 26 de maig. Així les coses, la plataforma ha fixat la celebració de les primàries per a triar la seua llista electoral per al dissabte 23 de març, cita oberta a tots els benissers i benisseres majors de 16 anys. El Fòrum Ciutadà va triar un comité electoral format per 5 persones que pilotarà aquest procés.

Com a pas previ, s’obrirà un període de recollida de candidatures entre l’1 i el 14 de març perquè les persones interessades puguen presentar les seues candidatures per correu electrònic a primariesreiniciem@gmail.com indicant els seus noms i cognoms, adreça, fotografia recent, telèfon, correu electrònic, afiliació a partits polítics (passada i actual), breu ressenya acadèmica i professional, i breu pauta motivacional per a presentar-se. Els candidats hauran d’estar empadronats a Benissa, ser majors de 18 anys, no haver tingut càrrec polítics durant més de 2 legislatures, estar d’acord amb els principis de Reiniciem Benissa i subscriure el seu codi ètic.

Està previst també la celebració de tallers participatius per a l’elaboració del programa electoral entre el 18 i el 28 de febrer i la recollida de les 500 signatures necessàries per a presentar-se com a agrupació d’electors entre el 2 i el 17 d’abril.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?