Política

Reiniciem Benissa presenta la seua llista electoral

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

Juan Bautista Roselló tornarà a ser el candidat del PP a les pròximes eleccions municipals. Així ho va anunciar ahir el comité electoral del Partit Popular.

El Partit Popular aposta així per la continuitat amb un candidat que, en cas de ser tornat reeligit com a batle acumularia 20 anys en el càrrec al final de la pròxima legislatura.

L’equip de govern, format pel PP i PSD, ha sigut notícia recentment pels seu publireportatge pagat en mitjans de comunicació per tal de lloar la seua gestió econòmica.

Components de la llista electoral de Reiniciem Benissa al IV Fòrum Ciutadà
Components de la llista electoral de Reiniciem Benissa al IV Fòrum Ciutadà

El passat divendres 27,
la iniciativa ciutadana Reiniciem Benissa va presentar la seua llista electoral en el IV Fòrum Ciutadà. Després de conèixer els seus 20 integrants,
els assistents van aprovar la candidatura per a les pròximes eleccions municipals de forma unànime. A més,
es va explicar el procés de constitució de l’Agrupació d’Electors, que portarà a l’arreplegada de firmes en els pròxims dies.

Després de celebrar el procés de primàries el passat dissabte 21 de març, Reiniciem Benissa aprofitava el seu IV Fòrum Ciutadà per donar a conéixer i sotmetre a aprovació la llista resultant. Els 20 candidats que l’integren – “un grup de gent amb ganes de treballar pel seu poble” – van ser presentats un a un, incloent les seues motivacions a formar part d’aquest projecte ciutadà. Posteriorment, els vora un centenar de benissers i benisseres que es van donar cita al Saló d’Actes del Centre Cultural van procedir a l’aprovació unànime de la candidatura, la qual compta amb Abel Cardona com a cap de llista.

A banda d’aquesta votació, es va explicar detalladament el procés de constitució de l’agrupació d’electors que permetrà Reiniciem Benissa presentar-se als comicis del proper 24 de maig. Una de les pròximes fites és la d’aconseguir les 500 firmes necessàries de ciutadans inscrits en el Cens Electoral del poble. Posteriorment, es procedirà a la seua autenticació per part d’un notari o el secretari de l’Ajuntament.

Així mateix, l’equip promotor va fer una valoració molt positiva del procés encetat el 20 de desembre, que ha aconseguit ja “fer història” amb les primeres eleccions primàries de Benissa, i que continuarà amb l’objectiu d’aconseguir “una Benissa més participativa i compromesa amb la seua gent”. A més, abans de concloure l’acte es va debatre sobre finançament. El V Fòrum Ciutadà es convocarà una vegada celebrades les eleccions municipals de maig per tal de valorar els resultats.

Llista electoral de Reiniciem Benissa

1. Abel Cardona Castell. 38 anys. Grau Mestre Educació Primària. Tècnic esportiu en bàsquet.

2. Belen Ivars i Ribes. 29 anys. Diplomatura en Fisioteràpia. Fisioterapeuta i empresària.

3. Fernando López Corsi. 25 anys. Llicenciat en Dret. Redactor freelance.

4. Vicent Ivars Pérez. 38 anys. Batxillerat. Títol de Formació Professional de Capatàs Forestal. Agent mediambiental de la Generalitat Valenciana.

5. Carme Giner Burguete. 36 anys. Llicenciatura en Història de l’art. Certificate of Proficiency in English per l’Universitat de Cambridge. Professora de classes particulars d’anglés.

6. Juan Carlos Mut Ronda. 34 anys. Tècnic superior en Administració i Finances. Expert Universitari en Comptabilitat Superior i Gestió Administrativa. Cap de Cuina.

7. Pepa Bertomeu Ribes. 52 anys. Graduat escolar. Comerciant i empresària.

8. Robert Llopis i Sendra. 37 anys. Diplomatura en Treball social. Treballador social i escriptor de llibres d’història.

9. Claudia Muñoz González. 29 anys. Llicenciatura en Filosofia. Educadora i estudiant de farmàcia.

10. Eva Fullana Mas. 38 anys. Llicenciatura Ciències de l’Educació. Grau en Mestra Educació Infantil. Animadora sociocultural.

11. José Álvarez  Muñoz. 22 anys. Grau en Ciències Polítiques i de l’Administració. Estudiant de màster en Comunicació i marketing polític.

12. Alba Ivars García. 39 anys. Batxiller. Auxiliar Administrativa.

13. Mario Santacreu Ferrer. 28 anys. Tècnic Superior en Disseny i Producció Editorial. Dissenyador Gràfic i Web. Freelance.

14. Núria Ivars Bertomeu. 22 anys. Grau en Filologia Catalana. Estudiant de màster de professora d’Educació Secundària.

15. Pau Ibáñez Bañuls. 36 anys. EGB. Comerciant.

16. Jaume Martínez Ginestar. 23 anys. Grau en Història. Estudiant.

17. Francesc Xavier Soler i García. 36 anys. Llicenciatura en Filologia Catalana. Professor interí d’Institut.

18. SUPLENT: Yolanda Giménez Tent. Títol de Formació Professional en fusta. Encarregada de pressupostos i projectes de local en Suministros Hosteleros.

19. SUPLENT: Elisa Casado Pallas. 36 anys. Diplomatura Magisteri Musical. Mestra d’Educació Infantil i Primària.

20. SUPLENT:  Marta Beeckmans Giner. Diplomatura en Ciències Empresarials especialitzada en Comerç Internacional. Experta en màrqueting digital.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?