Política

Reiniciem Benissa vota esta nit la seua llista electoral al IV Fòrum Ciutadà

Reunió del PP amb els residents de la zona costanera
Reunió del PP amb els residents de la zona costanera

Aquesta setmana ha tingut lloc una reunió informativa del Partit Popular de Benissa dirigida a residents de la zona costanera, en la qual s’han pogut conèixer les inquietuds i suggeriments d’aquest col·lectiu.

Juan Bautista Roselló, president el Partit Popular de Benissa, i actual alcalde de Benissa, va explicar les diferents inversions que s’han realitzat a la zona costanera, lloc on resideixen la majoria de residents estrangers.

Roselló, que estava acompanyat de diversos regidors, va explicar també les millores que està previst realitzar al llarg de 2015, i va remarcar la bona situació econòmica que en la qual es troba l’Ajuntament de Benissa.

Cartell del IV Fòrum de Reiniciem Benissa
Cartell del IV Fòrum de Reiniciem Benissa

La presentació i votació de la llista electoral de Reiniciem Benissa serà el principal punt de l’ordre del dia del “IV Fòrum Ciutadà”. La trobada se celebrarà hui divendres 27 de març a les 20:00 hores al Saló d’Actes del Centre Cultural de Benissa.

La llista electoral presentada reflectirà els resultats de les primàries dutes a terme el passat dissabte,
amb Abel Cardona com a número 1. Belén Ivars,
Fernando López i Vicent Ivars,
també votats a les primàries, figuren als llocs 2, 3 i 4. A més, es presentarà la resta de candidats que completen la llista.
Com en la resta de Fòrums que s’han dut a terme fins ara, l’equip promotor convida a tots els benissers i benisseres a assistir a l’esdeveniment, on, a més de la presentació dels resultats i la llista, tindran l’oportunitat de conéixer una vegada més el funcionament i els objectius d’aquesta iniciativa ciutadana.
Així mateix, qualsevol assistent podrà unir-se a l’equip de voluntaris i participants de Reiniciem Benissa, que a partir d’ara començarà la recollida de signatures per tal de constituir-se en agrupació d’electors.

Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?