Política

Cinc aspirants es presenten a les primàries de Reiniciem Benissa

Imatge dels cinc aspirants a les Primàries de Reiniciem Benissa
Imatge dels cinc aspirants a les Primàries de Reiniciem Benissa

Carmen Giner, Vrajes Fornos, Juan Carlos Mut, Alessandro Ottolini i Adri Martínez han presentat la seua inscripció per a participar de les eleccions primàries de Reiniciem Benissa del pròxim dissabte 21 de gener. Estes seran, per tant, les persones que ocuparan els cinc primers llocs de la candidatura de la plataforma ciutadana a les eleccions municipals a l’Ajuntament de Benissa del 28 de maig.

Esta nova edició de les eleccions primàries inclou com a novetat la possibilitat de poder-se presentar a formar part dels llocs capdavanters de la candidatura sense ser necessari fer-ho com a cap de llista. Així, entre les cinc persones aspirants, trobem candidatures tant per ser l’alcaldable com per a ocupar els números successius en la llista electoral. En els pròxims dies anirà revelant-se en quina modalitat es presenta cadascú, així com la motivació que els ha fet fer un pas tan important. Per a obrir boca, coneguem algunes dades personals dels candidats i candidates de Reiniciem.

En primer lloc, tenim a les actualment regidores i regidor del grup municipal de Reiniciem a l’Ajuntament de Benissa. Carmen Giner, quaranta-quatre anys, diplomada en història de l’art i treballant en l’actualitat com a professora d’anglés. Vrajes Fornos, vint-i-nou anys, graduada com a educadora social i exercint en el dia d’avui en serveis socials. I, per últim, Juan Carlos Mut, de quaranta-dos anys, és expert universitari en comptabilitat superior i gestió administrativa i en estos moments treballa de cuiner.

Per altra banda, tenim dos joves benissers amb moltes inquietuds i idees que aportar al poble. Són Alessandro Ottolini, que amb vint-i-quatre anys s’ha graduat en ciències polítiques i treballa ara per ara en l’exportació de cítrics, i Adri Martínez, de vint-i-sis anys i treballant en l’hostaleria.

Les cinc persones candidates comparteixen una cosa en comú, és la primera vegada que concorren a les primàries de Reiniciem Benissa atés que no es van presentar a les anteriors edicions de 2015 i 2019.

Noves cares, noves representants de la plataforma cívica de cara a les pròximes eleccions municipals i la mateixa il·lusió de sempre. Reiniciem anima i convida al poble a participar de les primàries votant el dissabte 21 de gener.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?