Política

Juan Carlos Mut pren possessió com a regidor de l’Ajuntament de Benissa

Presa de possessió de Juan Carlos Mut Ronda
Presa de possessió de Juan Carlos Mut Ronda

Juan Carlos Mut Ronda va prendre possessió el dimarts passat per la nit com a regidor de l’Ajuntament de Benissa, substituint el seu company de Reiniciem, Fernando López Corsi, que va abandonar el càrrec per motius professionals el mes de setembre passat.

Aquest va ser un dels primers assumptes a tractar en el ple ordinari del mes d’octubre, que per primera vegada, des del decret d’estat d’alarma al mes de març, es va celebrar de manera presencial en la sala d’actes dels Cases del Batle.

El nou regidor arriba al consistori de Benissa en temps complicats. Juan Carlos Mut té 39 anys. Està format com a tècnic superior en administració i finances, encara que actualment es dedica professionalment a una de les seues grans passions, la cuina. És el propietari d’un conegut restaurant de Benissa, Cuina de Dos.

Forma part activa de Reiniciem des dels inicis de la formació de la plataforma ciutadana, allà pel 2014. I sempre ha estat entre els membres que han conformat la candidatura de Reiniciem en les eleccions municipals.

I encara que no són bons temps, tampoc per a la política, Mut arriba a l’ajuntament amb ganes de treballar i aportar coses positives, encara que siga des dels bancs de l’oposició. El nou regidor va rebre la benvinguda i enhorabona del batle, Arturo Poquet, en nom de tota la corporació.

Pel seu interés hem reproduït aquesta notícia apareguda el 28 d’octubre de 2020 a la web de Ràdio Litoral.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?