Política

Juan Bautista Roselló repeteix com a candidat a la batlia pel PP

Juan Bautista Roselló
Juan Bautista Roselló

Envoltat dels batles i candidats a la batlia de diferents municipis de la comarca pel PP, Juan Bautista Roselló va ser presentat com a número 1 de la llista del Partit Popular de Benissa. Una vegada renovat, Roselló es marca com a repte ser l’únic candidat que ocupa la batlia de Benissa durant quatre legislatures seguides.

El número 1 dels populars va assegurar sentir-se a gust i recolzat durant tot el temps que s’ha responsabilitzat del govern local i va mostrar la seua disposició a continuar treballant per Benissa des de la batlia del municipi. Població a la qual li va augurar un bon futur de la mà del PP. Els populars es van mostrar confiats davant els resultats que obtindran el 22 de maig, atenent al que avancen les enquestes, i van assegurar que ja porten 4 anys preparant aquesta cita amb les urnes. L’acte va ser qualificat com l’inici de la festa de la democràcia, l’inici del camí per revalidar la batlia, segons va remarcar el president del PP local.

Entre els “èxits” aconseguits durant les tres legislatures en les quals Roselló ha ostentat la batlia, el seu partit va destacar “el canvi en l’economia local, la qual cosa ha suposat unes arques sanejades i una baixada de contribucions”, van dir des del PP.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?