Política

Juan Bautista Roselló anuncia que optarà de nou a la batlia

Sobre la pissarra, es van aïllant les incògnites. Juan Bautista Roselló, batle de Benissa, va anunciar ahir que està disposat a encapçalar la llista del Partit Popular del seu poble per tercera vegada en les eleccions municipals que se celebraran el 27 de maig. Els dubtes havien arribat perquè en l’última designació per part del comité provincial de les comarques d’Alacant del PP Roselló no va ser triat com a candidat a diferència d’altres com el batle teuladí, José Císcar. Era la segona tanda, en la primera van ser concretats llocs com el de Javier Morató a Calp o Juan Moragues a Xàbia.

D’aquesta manera, Juan Bautista Roselló espera que en les pròximes designacions arribe la seua “perquè aquesta és la voluntat del comité local” que presideix Josefina Ivars. Amb tot, el batle va assenyalar que “acataré el que diga el comité provincial”. Cal recordar que Roselló és un dels baluards del campsisme a la comarca de la Marina Alta, facció dels populars que està enfrontada amb el president del comité provincial, José Joaquín Ripoll. Juntament amb Roselló un altre que es va quedar sense designar va ser el candidat a l’ajuntament d’Ondara. En el seu moment, Ximo Ferrando, va expressar el seu desig de repetir com a candidat de la mateixa manera que ho va fer el batle de Pego, Carmelo Ortolà.

Aquest últim tampoc ha sigut designat pel comité provincial i fonts dels populars apunten que el PP està buscant un altre candidat.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?