Opinió

Juan Bautista Roselló, alcalde de Benissa (PP): Aquesta legislatura significarà la culminació de tots els grans projectes

PREGUNTA: ¿Què ha estat el millor i el pitjor de l’any?

RESPOSTA: Aquest any han ocorregut dos esdeveniments importants per al nostre municipi. El primer ha estat l’aprovació i entrada en vigor del Pla General d’Ordenació Urbana. El segon, que Benissa haja estat guardonada amb la Bandera Verda-Ciutat Sostenible, distinció que només s’atorga a 10 municipis de tot l’estat espanyol. El pitjor de l’any, sincerament, és la situació que viuen les dones maltractades. Crec que aquesta és una de les notícies més negatives, el veure com al segle XXI encara hi ha tants casos de violència domèstica, en els quals perden la vida desenes de dones cada any.

P: ¿Com valora el treball de l’equip de govern i el de l’oposició?

R: L’equip de govern que acaba d’iniciar la seva marxa és un equip renovat que està posant molta il·lusió i esforç per a impulsar totes les propostes i projectes que es van a portar a terme durant aquesta legislatura. Formem un grup de persones involucrades en treballar per Benissa i això potser és una de les coses de les quals més orgullós em note. Quant a l’oposició, aquesta s’ha situat com a tal, excepte el grup PSI, i per tant han volgut actuar al marge de la col·laboració o el consens amb l’equip de govern, tal com esdevenia en la passada legislatura.

P: ¿S’estan realitzant les actuacions previstes per a aquesta legislatura?

R: Aquesta legislatura va a significar la culminació de tots els grans projectes que van a suposar una transformació profunda del nostre municipi: l’institut d’educació secundària, la piscina coberta, la variant de la carretera N-332 o el desenvolupament del PGOU, que recentment ha entrat en vigor. Aquests són alguns dels projectes, entre altres punts, que veuran la realitat en aquests pròxims quatre anys.

P: ¿Quines expectatives es creen amb la recent entrada en vigor del nou PGOU?

R: El PGOU és l’ordenació legal o l’instrument de política urbanística més esperat dels últims anys. És un pla que va néixer del consens polític de tots els grups i que ha tingut el respatller de totes les administracions implicades en la seva aprovació. És, a més, el document que va a permetre l’execució de les infraestructures viàries, zones verdes, i el desenvolupament urbanístic del nostre municipi dels pròxims anys. Per altra banda, el PGOU suposarà un estímul per a l’impuls de l’activitat econòmica del nostre municipi.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?