Opinió

Isidor Mollá (CIBE): No hi ha un esperit de treball, sols guanyar diners a canvi d’alçar la mà

PREGUNTA: Què ha estat el millor i el pitjor de l’any?

RESPOSTA: El millor, la nostra presència en la vida política local com una alternativa progressista al pensament únic, malgrat les manipulacions mediàtiques del PP. El pitjor, la desafortunada guerra d’Iraq, la destrucció del litoral de Benissa, la decepció pel tema de l’hospital comarcal, la mancança d’infraestructures educatives i esportives, etc. I el que està per vindre, la forta pujada d’impostos i el “catastrazo”.

P: Com valora el treball de l’equip de govern i el de l’oposició?

R: No hi ha un equip de govern sinó una política presidencialista que manté un “equip” gràcies a sous en molts casos innecessaris. No hi ha un esperit de treball, tan sols guanyar diners a canvi d’alçar la mà. A més, hi ha una falta evident de lideratge i està fent-se una mala gestió dels recursos públics. La nostra oposició és clara i contundent davant dels agravis, la falta de transparència i l’obscurantisme d’un govern totalitari i prepotent. No es pot identificar la majoria amb el poder absolut, més que res perquè perjudica clarament els interessos dels ciutadans que se senten indefensos.

P.: Estan realitzant-se les actuacions previstes per a aquesta legislatura?

R: No. Seguim exigint dia a dia que el PP complisca amb tot allò promés en la passada legislatura: piscina coberta, institut de secundària, parking de plaça, desviament de la N-332, inversions en infraestructures viàries i serveis a la zona turística, etc. La gran decepció, a escala comarcal, ha estat l’incompliment d’una promesa electoral del PP i, en particular, del nostre alcalde: la construcció d’un hospital al sud de la comarca. El resultat ha estat un altre ben distint. Han canviat els plans i ens hem quedat sense hospital a Benissa, sense ampliació de l’actual centre hospitalari de La Pedrera i, damunt, promouen la gestió privada de la sanitat. Sembla que tot ha estat un estratègia per a guanyar vots i res més. Una pressa de pèl, parlant clar i ras.

P: Què expectatives es creen amb la recent entrada en vigor del nou PGOU?

R: Moltes. El nostre poble té grans expectatives de futur i tenim una gran responsabilitat a l’hora de portar endavant aquest document. És necessari, per damunt de tot, que la gent del poble puga participar, debatre i confrontar opinions, a través d’un fòrum ciutadà, perquè sinó Benissa es convertirà en allò que vulguen les grans empreses promotores. Som els benissers els que hem de decidir com ha de desenvolupar-se el nostre poble. Cal apostar per un desenvolupament sostenible controlat i respectuós amb el medi ambient, que és la nostra màxima potencialitat. Aquesta filosofia és clarament incompatible amb la política especulativa del PP que beneficia a uns pocs en detriment dels interessos de tots els que vivim ací. Nosaltres som partidaris d’un equilibri sociocultural i territorial, apostem per la protecció i la millora del medi natural i exigim un creixement harmònic en igualtat de condicions per a totes les empreses i per a tots els particulars. Bon Nadal a tots i pròsper Any Nou!


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?