Política

Roselló cedeix i Del Valle assistirà a les comissions informatives

El PP benisser va haver de cedir en la iniciativa que va portar al ple i en què negava a l’exregidora d’urbanisme Josefa Del Valle l’assistència a les comissions informatives d’urbanisme i també la creació d’un grup mixt, en interpretar la Llei de Bases i el decret contra el transfuguisme publicat pel Ministeri d’Administracions Públiques al mes de maig. El batle es va referir en tot moment a Del Valle com “la regidora no adscrita” i la va titllar de “xacra política”. L’exregidora va respondre i llegí l’entrada de trànsfuga del DRAE i després va explicar que “no considere que jo estiga en aquesta situació perquè jo no vaig ser triada com a regidora del PP i no he renunciat al meu compromís amb Benissa”. Entre aplaudiments del públic assistent que va omplir la sala, Del Valle va exigir que es complira amb la Constitució i es reconeguera el seu dret a formar part del Grup Mixt.

La proposta del PSOE va forçar Roselló a prendre una mesura intermèdia, ja que el socialista va instar a l’oposició a mantindre un diàleg perquè Benissa torne a la normalitat política. Així, Roselló va fer un recés per a reunir-se amb tots els portaveus. Finalment, Roselló va cedir en la proposta que indicava que la portaveu poguera participar en les comissions, el PP va augmentar un representant perquè no perdera la seua majoria, però no va torçar el braç davant la pressió de l’oposició per tal de crear un grup mixt, i així, Josefa Del Valle quedarà com a no adscrita.

El CIBE-Bloc va recordar que en la passada legislatura Juan Bautista Roselló va autoritzar la creació del grup mixt format per Ana Ronda, Carmen Ivars, Paco Montagut i Mari Carmen Ripoll, exregidors del CIBE i el PSPV.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?