Política

Vicent Cabrera repeteix com a candidat a la batlia pel PSPV

Vicent Cabrera
Vicent Cabrera

Els socialistes de Benissa han fet públic el nom del seu candidat a la batlia i l’equip de persones que el recolzarà. Vicent Cabrera, actual portaveu del grup municipal socialista, repeteix com a cap de candidatura al PSPV, de la qual desapareix Juan Crespo i es repeteixen en llocs d’eixida els actuals regidors Maite Ivars, Antonio Lorente, i María Dolores Luna.

Una candidatura a la qual s’incorporen Domenec Miralles i Carola Ivars, en els llocs 5 i 6 respectivament i que, segons va destacar el candidat està formada per “gent preparada i vàlida per a representar a Benissa”. Cabrera va assegurar que és important que els governs estiguen formats per aquelles persones més preparades i que puguen aportar solucions al seu municipi. Per això, els primers llocs de la llista estan ocupats per persones formades, tots llicenciats superiors: en ciències matemàtiques, dret, enginyeria, psicopedagogia, o sociologia. El líder del PSPV va remarcar que en aquests temps de crisi és important apostar per actuacions polítiques en educació com una possible eixida a l’actual situació econòmica.

Es tracta d’una llista, segons va apuntar el número 1, en la qual s’ha apostat per l’experiència adquirida per aquelles persones que han representat a les sigles socialistes en l’actual legislatura, a la qual s’han sumat cares noves de la política local. L’existència d’un gran nombre d’estrangers amb dret a vot i preocupacions pròpies, també s’ha tingut en compte amb la incorporació d’un resident suís, Félix Donoso, en el lloc 13 i Sandra Sabine Kalterberg, benissera filla de pare alemany, en el 12.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?