Comunicat

Comunicat de premsa de Vicent Cabrera (PSPV-PSOE)

COMUNICAT DE PREMSA DEL PORTAVEU DEL PSPV-PSOE DE BENISSA, VICENT CABRERA CABRERA EN RELACIÓ A LA INFORMACIó APAREGUDA EN LA PÀGINA 25, COMUNITAT VALENCIANA DEL DIARI ABC DE DATA 28/04/2006.

NO sóc propietari de terrenys en cap lloc de la Costa de Benissa.

La meua professió és la de lletrat. NO sóc ni he estat mai agent urbanitzador ni constructor, ni tinc participacions ni càrrecs en mercantil o empresa alguna.

És menyspreable deixar entreveure o insinuar com es diu en la informació de l’ABC que cada acte que realitze com lletrat constitueix una intimidació perquè sóc regidor de l’Ajuntament de Benissa, quan el PSOE ni governa l’Ajuntament, ni pels vots que posseeix, pot influir en decisió alguna ni jo personalment tinc sou PER DEDICACIÓ EXCLUSIVA en l’Ajuntament. El Grup Socialista de Benissa té TRES dels DISSET regidors que formen l’Ajuntament de Benissa i NI PER CASUALITAT podem influir en cap decisió que prenga el Ple de l’Ajuntament.

La falsa acusació sobre una possible intimidació des de la meua condició política ratlla l’absurd. La majoria absoluta amb la qual conta el Partit Popular en la localitat de Benissa, implica que en la presa de decisions, fins i tot en les més insignificants, LA MEUA POSICIÓ NO CONTA ABSOLUTAMENT PER RES: QUINA CLASSE D’INTIMIDACIÓ PODRIA EXERCIR?. La notícia a més de falsa té un contingut incoherent.

Ja són vàries les ocasions en les quals he hagut d’explicar la meua situació com lletrat i al temps com regidor de l’Ajuntament de Benissa sense que determinats mitjans de comunicació els importe el més mínim la veritat o simplement contrastar les informacions que publiquen amb mi. La veritat o la meua opinió NO IMPORTEN. Per això solament puc entendre aquestes informacions des de la MALDAT, atacant de forma premeditada al PSPV-PSOE de Benissa. Vergonya i menyspreu em produeix aquesta informació publicada en el Diari ABC, ple de tantes MENTIDES I DIFAMACIONES.

VICENT CABRERA. PORTAVEU DEL PSPV-PSOE DE BENISSA.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?