Política

Els socialistes de Benissa estrenen nova seu

Inauguració de la nova seu del PSOE a Benissa
Inauguració de la nova seu del PSOE a Benissa

Divendres passat, 14 d’Abril, els socialistes de Benissa van celebrar la inauguració de la seua nova seu. Marina Renner Jorro, candidata a l’Alcaldia, va agrair la seua presència a la nombrosa concurrència animant-los a col·laborar amb tota la il·lusió per a aconseguir el canvi a Benissa.

Com a convidats van assistir José Ramiro, alcalde d’Ondara i secretari general dels socialistes de la Marina Alta, i José Chulvi, alcalde de Xàbia i diputat autonòmic, que van coincidir en els seus parlaments a elogiar la força i il·lusió de Marina, desitjant-li molt d’èxit en la convocatòria electoral del pròxim 28 de maig.

La vetlada va transcórrer en un ambient alegre i festiu en el qual es van mesclar afiliats, simpatitzants i les noves incorporacions d’una candidatura renovada, jove, de majoria femenina i amb una àmplia representació de la diversitat cultural de Benissa.

En les valoracions que va realitzar la candidata va manifestar: “L’acte d’avui ha significat una injecció d’optimisme per la gran afluència de públic i el bon ambient en el qual ha discorregut la inauguració”. Sóc conscient del dur treball que ens espera al meu equip i a mi, però el que és segur és que a il·lusió i ganes no ens guanyarà ningú”. I per a acabar va afegir: “Benissa no ha tingut mai una alcaldessa… i ja és hora que això canvie”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?