Política

Els benissers Belén Ivars i Joan Nave formaran part de la nova executiva del Bloc Jove de la Marina Alta

La nova executiva del Bloc Jove de la Marina Alta
La nova executiva del Bloc Jove de la Marina Alta

Tres anys després de la seua creació, el BLOC JOVE de La Marina Alta va celebrar el passat dissabte el seu tercer congrés, amb el clar objectiu de ser una eina fonamental per als joves, per canalitzar les inquietuds i propostes d’aquestos. El congrés que va tindré lloc a Xaló va comptar amb la presència d’Alcaldes i regidors del BLOC, i membres de l’executiva nacional de l’organització juvenil.

La trobada, es va iniciar amb la presentació per part del secretari comarcal, Blai Server, d’un l’informe de totes les activitats i accions dutes a terme des de que està al capdavant de l’executiva. A continuació va tindré lloc la tria de la nova executiva, que tornarà a estar dirigida per Server, acompanyat per Maria Silvestre (secrt. d’organització), Belem Ivars (secrt. de finances), Àngels Grimalt (secrt. de comunicació), Josep Rovira (secrt. de dinamització local), Enric Vengut (secrt. D’acció política), Joan Nave i Dàmaris Soler (vocals).

Els membres del BLOC JOVE de la comarca van confluir en la idea d’unir esforços per consolidar col·lectius locals arreu dels pobles de la comarca. I és per això que l’executiva s’ampliarà en els propers mesos, per tal de donar cabuda a més joves de diferents pobles de la comarca dins d’aquest grup de treball, per tal d’afavorir aquesta tasca.

Server va aprofitar per llançar un missatge als joves de la comarca, per tal que utilitzen el BLOC JOVE i Compromís, per transformar la realitat, “hem d’aturar les retallades que afecten a l’estat del benestar, no anem a tolerar que ens facen pagar els plats trencats de la crisi, i per això cal que proposem alternatives a les desastroses polítiques dels nostres actuals governats”.

Executiva entrant:

Secretari comarcal: Blai Server (Pedreguer)
Secrt. d’organització: Maria Silvestre (Dénia)
Secrt. de finances: Belem Ivars (Benissa)
Secrt. de comunicació: Àngels Grimalt (Ondara)
Secrt. de dinamització local: Josep Rovira (Ràfol d’Almúnia)
Secrt. d’acció política: Enric Vengut (Dénia)
Secrt local de Benissa: Joan Nave (Benissa)
Vocal: Dàmaris Soler (Ondara)


Comentaris a la notícia

BLOC de Benissa - Coalició COMPROMÍS

Enhorabona companys, el present i el futur esta més que garantit amb vosaltres !!!!!


Voleu deixar un comentari a la notícia?