Política

El PSOE de Benissa presenta la seua nova executiva local

Carol Ivars i Marina Renner
Carol Ivars i Marina Renner

El 4 de novembre es va constituir la nova Comissió Executiva de l’Agrupació Socialista de Benissa, que havia sigut triada en l’assemblea celebrada el passat 24 d’octubre.

En les seues primeres reunions s’ha treballat tant en la campanya electoral per al 10N com en temes de l’actualitat política municipal.

Una vegada celebrades les Eleccions Generals, el PSPV-PSOE de Benissa manifesta la seua satisfacció pel triomf del PSOE a nivell de tota Espanya i agraeix a l’electorat de Benissa els 1.034 vots aconseguits i la confiança que novament ha atorgat a les sigles socialistes.

En l’Ajuntament, tal com va anunciar la portaveu socialista, Carol Ivars, en el seu discurs el dia de la presa de possessió de la nova corporació, els socialistes estem en l’oposició però treballant per a oferir propostes i alternatives sempre pensant en l’interès de la majoria i lluny d’actituds partidistes o electoralistes.
La nova executiva local està formada per Vicent Cabrera, Secretari General; José Cabrera, Secretari d’Organització; i com a vocals, Carol Ivars, regidora i portaveu del grup municipal socialista, Manolo Juan i Marina Renner, regidora i nova portaveu de l’Executiva.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?