General

Comunicat de l’Executiva Local del PSOE a Benissa sobre les mesures de control d’aigua

Gota d'aigua
Gota d’aigua

L’Executiva Local del PSOE de Benissa ha remés el següent comunicat en referència a les mesures de control d’aigua aplicades per l’Ajuntament de Benissa i en relació amb la notícia apareguda ahir als mitjans de comunicació:

En relació al ban editat per l’Ajuntament de Benissa, sobre la utilització i consum d’aigua potable, aquesta Executiva recolza totes les iniciatives encaminades a la conscienciació ciutadana sobre l’ús responsable de l’aigua, com a bé preuat que és, ara bé, el PSOE és un partit que lluita per les LLIBERTATS i per tant està en contra de les prohibicions, i sobretot, quan vénen imposades injustament, per la ineficaç gestió del Sr. Juan Bta. Roselló i el Sr. Montagut, regidor encarregat del subministrament d’aigua potable de l’Ajuntament,  ja que els ciutadans de Benissa han de saber, que fa sis anys, quan l’Ajuntament de Xàbia va finalitzar la construcció de la seua planta dessalinitzadora d’aigua, va oferir la possibilitat que els municipis pròxims que ho desitjaren pogueren subministrar-se d’eixa DESSALINITZADORA, que estava treballant a una tercera part de les seues possibilitats, i el Grup Municipal Socialista, per mitjà d’una proposició, així ho va sol·licitar en un ple municipal. En eixa proposició ja s’advertia que podíem patir una SEQUERA i que la dessalinitzadora no tènia problemes, ja que el mar és immens. Però com llavors la política del Partit Popular era contrària a les dessalinitzadores, perquè açò era una proposta socialista, i tot el que ve del PSOE era dolent, poc mes o menys es van riure de nosaltres i van votar en contra de la nostra proposta, per descomptat amb el suport del Sr. Montagut, que llavors igual que ara, recolzava el govern del PP. Ara veuen perillar el subministrament dels aqüífers, que ens subministren l’aigua i els ha entrat el nerviosisme, per no dir una altra paraula, i ressusciten entitats que es van crear fa mes de vint-i-sis anys com el CONSORCI D’AIGÜES DE LA MARINA ALTA, que es va crear sent alcalde el SOCIALISTA de Benissa, José Tent, que al mateix temps era el diputat provincial d’aigües, i que els posteriors governs del Partit Popular en Diputació, van deixar dins d’un calaix. I ara, com no plou, prohibeixen regar jardins i omplir piscines, però no van advertir als propietaris dels habitatges, en el seu moment, quan van sol·licitar la llicència d’obres de sa casa, que açò podria ocórrer, ja que segons vostés estàvem sobrats de recursos, tant, que es van seguir informant favorablement projectes de noves urbanitzacions, amb l’informe favorable de suficiència d’aigua per als mateixos.

En segon lloc, el citat ban adverteix als ciutadans que s’avise en cas d’algun trencament en la xarxa. El 15 d’Octubre del 2013, registre d’entrada d’aquest ajuntament amb núm. 8389, els advertia com a ciutadà, que en una xarxa d’aigua i dins de la mateixa propietat, s’havia produït un trencament, que era el 4t que es produïa dins de l’any 2013 els denunciava la tardança a solucionar aquest trencament, que havia estat eixint l’aigua des de les 4 de la vesprada, fins les 9.30 del dia següent sense tallar ni reparar el flux d’aigua. A dia de hui s’han tornat a produir dos trencaments al mateix lloc, l’últim hui mateix. A què esperen per a canviar aquesta canonada que està completament podrida i que ja els demanava en dit escrit?

Sr Alcalde de Benissa més de 80.000  euros anuals de sou
Sr. Francisco Montagut més de 36.000 euros anuals de sou, tots dos de diners públics.

Vostès que estan demostrant tanta incompetència, FAN PROHIBICIONS als ciutadans, jo mes bé els diria que no tenen vergonya ni la coneixen, deurien dimitir i anar-se’n a sa casa, si de veres vol regenerar la DEMOCRÀCIA i fer transparent la vida pública demostrant i fent una eficaç gestió publica, cosa que no es pot dir de vostès.

Signat Juan Crespo Ortolà.- Secretari General del PSOE a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?