Notícies

Comunicat del PSOE de Benissa sobre les declaracions del batle en referència a les sentències judicials

Logo del PSOE de Benissa
Logo del PSOE de Benissa

Comunicat de la Comissió Executiva Municipal de PSPV-PSOE en relació a les manifestacion efectuades pel Sr. Juan Bta Roselló, en el passat ple municipal, sobre el pagament de les sentències dictades pel TSJ de la Comunitat Valenciana.

1r Manifesta el Sr. Alcalde que signa amb “DOLOR y RESIGNACION” les ordres de pagament, però que les sentències cal acatar-les.

Sr. Juan Bta Rosello. “DOLOR” Vosté que percep mes de 70.000€ de salari anuals, ho dubtem, llevat que en aquell moment, estiguera malament la seua salut, DOLOR el tenen els ciutadans que es veuen apurats per a arribar a fi de mes, perquè estan en atur, perquè tenen una ocupació precària, perquè els dol de tot cor veure que els diners dels seus impostos es malgasta de mala manera, per la seua ineptitud, i prepotència en no fer cas dels tècnics municipals, en este cas Intervenció, que ja li deia l’any 2005 que no s’estava pagant de forma adequada a l’empresa, i vosté i la seua Junta de Govern, inclosa la Regidora d’Hisenda, van passar per sobre d’aquests ADVERTIMENTS.

Resignació. La tenim tots els ciutadans d’aquest municipi, que ens veiem perjudicats per unes decisions judicials , en la qual no se’ns ha consultat per a res, i en el qual realment l’únic CULPABLE és vosté. i si fóra veritat la dita que qui la fa, que la pague. Deurien haver-lo condemnat a vosté i, solidàriament, a tota la Junta de Govern, per la seua ineptitud i negligència.

2n Manifesta que els Serveis Jurídics de l’Ajuntament, estan treballant per a presentar un “Contenciós a la Conselleria”.

Sr. Roselló, li recordem que les dues sentències van ser pronunciades pel TSJ de la Comunitat Valenciana l’any 2012 i que estem al 2013, amb tanta rapidesa a reclamar, no ens estranya que l’Ajuntament no guanye cap contenciós, però per ventura no serà que realment açò ho diu, com una forma de justificar la ficada de pota seua, perquè realment sap, que el contracte amb l’empresa constructora el va signar vosté com a representant de l’Ajuntamnt i per tant és vosté l’únic responsable, i que res va a aconseguir de la Conselleria. Una altra sobèrbia seua?

3r Els ciutadans poden estar tranquils, aquests pagaments en res afecten el pressupost municipal.

Una vegada mes pren als ciutadans de Benissa per ignorants o per incults, aleshores com pot dir que destinar 1.120.789,71 € a complir amb el pagament de dues condemnes judicials, (es condemna a qui no té la raó, en este cas a vosté i el seu equip en representació de l’Ajuntament.) no té importància pressupostària? Açò és realment una indecència, doncs sap vosté quantes “Beques de Llibres” a persones necessitades, o quantes ajudes de menjador escolar a xiquets que no mengen adequadament, o quantes millores en camins o en infraestructures, etc s’hagueren pogut efectuar amb aquesta quantitat. Com vosté no té problemes econòmics, i els diners amb el que paga no són seus, li importa poc o gens el que manifesta, ho diu per a justificar-se, encara que siga “MENTIDA”

 

El Secretari General de l’Agrupació Local del PSPV PSOE

Juan Crespo Ortolá


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?