Política

Camps inaugura la nova seu del PP

Camps a la seua arribada a la inauguració de la nova seu del PP
Camps a la seua arribada a Benissa

Com s’esperava, el batle de Calp, Ximo Tur, té previst retirar en breu les competències als tres regidors del PP, Juan Roselló, Javier Morató i Fernando Penella, per la seua presumpta relació en el cas Brugal.

El decret, encara que no està signat, es farà públic en el ple ordinari del proper divendres que se celebra a la vila del Penyal.

Sobre aquest assumpte es va pronunciar ahir el secretari general del PP de la Comunitat Valenciana, Antonio Clemente, que va estar a Benissa per inaugurar la nova seu del PP. En la seua intervenció, Clemente va assegurar que té la impressió de que aquesta decisió de Ximo Tur és “un full de ruta que ja estava prevista d’abans” i traçat de forma conjunta amb l’exregidor popular calpí, Pedro Jaime Fernández” de cara a les properes eleccions municipals i “tal vegada el batle del Bloc pense que això li interessa”.

El popular va assenyalar que si el batle de Calp cessa els regidors del Partit Popular serà el Bloc qui trenque el pacte de govern que manté en l’executiu local de Calp al Bloc, al PP i al PSD. És més, va afegir, que ni comparteix ni entén aquesta decisió del batle calpí, perquè, segons va agregar, “no hi ha cap regidor de Calp imputat al cas Brugal”.

Presentació de la nova seu del PP
Presentació de la nova seu del PP

Clemente va insistir que no sap com hi ha encara gent que no creu en la presumpció d’innocència, en clara referència al nacionalista, Ximo Tur.

Respecte a la decisió de Pedro Jaime Fernández de donar-se de baixa del PP, Clemente va afirmar que per coherència “aquest regidor hauria de deixar la seua acta”.

Des de l’executiva del Partit Popular de la Comunitat Valenciana estan a l’espera de saber quin serà el pas que done el batle nacionalista de Calp.

Clemente va reiterar que els populars estan atents al proper moviment de Ximo Tur i llavors actuaran en conseqüència.

Caldrà esperar a veure si es fa efectiva la retirada de competències als tres regidors de Calp, i posteriorment si els populars segueixen o no al govern local.

Sopar de militants i simpatitzants del PP a Venta La Chata
Sopar de militants i simpatitzants

En la inauguració de la seu del PP de Benissa, va estar Camps, Sánchez de León, els batles de Benissa i Dénia, l’exbatle de Benidorm, a més de diputats i senadors.

Vídeo de la inauguració


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?