General

El batle inaugura l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC)

Inauguració de l'OAC
Inauguració de l'OAC

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va inaugurar ahir la nova Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), un nou punt d’informació i tramitació administrativa de l’Ajuntament de Benissa, creat amb l’objectiu d’agilitar i facilitar les relacions administratives del ciutadà amb l’administració local.

Roselló va agrair tot el treball realitzat per la regidora Josefina Ivars, que s’ha encarregat d’organitzar tot el personal i d’adequar aquestes noves instal·lacions, i va presentar a qui serà el responsable polític de l’OAC, José María Serna.

L’horari de l’OAC, situada al carrer Alacant, és de dilluns a divendres de 8.30h a 16.30h. També s’hi ha a situat l’OMIC, que té un horari de 9.00h a 14.00h.

Amb aquesta nova oficina es pretén simplificar els procediments, facilitar la comunicació amb els ciutadans en diferents idiomes i donar un resposta immediata als administrats, evitant cues innecessàries i el fe d’haver d’anar a diversos llocs per solucionar un tràmit.

En definitiva, una nova oficina on se centralitzaran tots els serveis municipals: registre, certificats, llicències, ajudes i subvencions, recaptació i contribucions, queixes i suggeriments, avisos i avaries, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?