General

L’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC) obrirà les portes aquesta setmana

Presentació de l'OAC
Presentació de l'OAC

L’Ajuntament de Benissa posarà en marxa aquesta setmana la nova Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), creant d’aquesta manera un punt d’informació i tramitació administrativa amb l’objectiu d’agilitar i facilitar les relacions administratives del ciutadà amb l’administració local.

L’horari de l’OAC serà de dilluns a divendres de 8.30 a 16.30 i estarà situada al carrer Alacant, núm. 5, al costat de SUMA. També se situarà allí l’OMIC, que tindrà un horari de 9.00 a 14.00.

Segons han comentat el batle de Benissa, Juan Bautista Roselló i el nou regidor de l’OAC, José María Serna, es pretén simplificar els procediments, facilitar la comunicació amb els ciutadans en diferents idiomes i donar un resposta immediata als administrats, evitant cues innecessàries i haver d’anar a diversos llocs per a solucionar un tràmit.

En definitiva, una nova oficina on se centralitzaran tots els serveis municipals: registre, certificats, llicències, ajudes i subvencions, recaptació i contribucions, queixes i suggeriments, avisos i avaries, etc. La inauguració oficial està prevista per al dilluns que ve a les 13.30h.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?