General

La Regidoria de Seguretat Ciutadana posa en marxa la Setmana de protecció del Vianant

La Regidoria de Seguretat Ciutadana ha posat en marxa aquesta setmana la Campanya de Seguretat Vial “Setmana de Protecció del Vianant”. Fins el proper dia 9 de novembre, els agents de policia local vigilaran exhaustivament totes les zones on els vehicles solen envair zones per als vianants. Durant aquests dies es realitzaran avisos sobre aquestes males conductes però a partir del dia 9, es començaran a aplicar sancions econòmiques que podran arribar als 100 euros.

Segons ha comentat la regidora Raquel Soliveres, “volem disminuir els riscos i l’accidentalitat dels vianants, vigilant i sancionant aquelles conductes que suposen un perill”. S’incidirà especialment en els mals comportaments referits al respecte de semàfors, utilització de pas de vianants, aparcament en zones per als vianants, estacionament en voreres, limitació de velocitat en zones escolars, etc.

La unitat de la policia local prestarà una atenció prioritària al centre històric i zones per als vianants dels carrers Puríssima, Sant Pere, Hort de Bordes, Santa Bàrbara, Masset, Sant Nicolás, etc.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?