Política

Marina Renner Jorro liderarà el projecte i la candidatura socialista a Benissa

Marina Renner Jorro
Marina Renner Jorro

Divendres passat, l’Agrupació Socialista de Benissa va recolzar en assemblea a Marina Renner per a liderar als Socialistes del municipi, a més de la candidatura a les eleccions municipals de l’any que ve. Actualment, Marina Renner ja forma part de la corporació municipal com a regidora des de juny del 2019 al costat de la seua companya de grup Carol Ivars.

Diplomada en Turisme per la Universitat Politècnica de València, de formació i de professió organitzadora d’esdeveniments socials i corporatius en establiments hotelers de Calp, la vocació política li ve de família, ja que els seus avis materns Carmen Ivars Ivars i José Jorro Ripoll, que sempre han sigut un exemple per a Marina, van ser els dos regidors de l’Ajuntament de Benissa, i a més el seu avi va ser jutge de pau.

L’objectiu que es marca la nova líder socialista i candidata a l’alcaldia és “aconseguir un govern progressista per a Benissa, un ajuntament que dinamitze el nostre poble i que treballe per a tota la ciutadania amb polítiques públiques on siguen el centre els veïns i veïnes”. Per això, segons Renner, “Els socialistes de Benissa fem una crida a totes les persones i sectors socials interessats perquè s’integren en el nostre projecte com a opció més segura per a protagonitzar el canvi que tant necessita el municipi”.

El següent pas serà elaborar un equip transversal, renovat i jove per a preparar el programa de govern que Benissa necessita i afrontar la legislatura que arrancarà després de la cita electoral del mes de maig, cita on s’espera que el poble li done la seua confiança.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?