Política

El líder de CIBE-Bloc, Jaume Ortolà, presenta la seua dimissió

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 27 de febrer de 2009:

El número u de la coalició Ciutadans Independents de Benissa i BNV (CIBE-Bloc), Jaume Ortolà, ha presentat la seua renúncia a l’acta de regidor a l’Ajuntament de Benissa.

La dimissió es va fer pública després del ple extraordinari celebrat el dimecres per la nit, pel seu company en la coalició i portaveu del grup municipal, Isidor Mollà.

El número dos de la coalició va explicar que Ortolà va presentar fa uns dies la seua renúncia per motius personals, ja que el cap de llista de la coalició es troba vivint en aquests moments a Barcelona, i la distància li impedeix ocupar-se adequadament de les seues responsabilitats com a regidor.

“Li resulta difícil compatibilitzar treball i regidoria” va comentar el portaveu de CIBE-Bloc. De fet, l’any passat ja va renunciar a les delegacions de Cultura i Patrimoni Històric que a principis de legislatura li va oferir el batle, traspassant aquestes responsabilitats en l’executiu local al seu company de grup Xavi Tro.

La dimissió es formalitzarà en la pròxima sessió plenària ordinària, la del mes de març, segons ha avançat Mollà. Ocuparà el seu lloc la número quatre en la llista de les últimes eleccions municipals, Elisa Svoboda.

La decisió d’Ortolà, va dir Moyà, no implica que vaja a desvincular-se de l’agrupació, amb la qual continuarà en contacte i treballant.

La vida política d’Ortolà ha sigut curta. Es va presentar per primera vegada a unes eleccions municipals al maig de 2007, encapçalant la llista de la coalició CIBE-Bloc, i amb l’objectiu de presentar una agrupació renovada i amb noves cares. des del primer moment va acceptar càrrecs municipals amb el PP.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?