Política

Jaume Ortolà encapçalarà la llista del CIBE-Bloc a les eleccions municipals

El passat dijous 19 d’abril es va reunir l’Assemblea de Ciutadans Independents de Benissa (CIBE) per a ultimar la candidatura per a les eleccions locals del pròxim 27 de maig amb coalició amb el BLOC. Els membres de l’assemblea van decidir per unanimitat proclamar com a candidat a JAUME ORTOLÀ I FONT. El CIBE ha valorat la importància de les eleccions municipals per a la ciutadania, perquè estem en un moment clau on es decideix el futur del poble.

El CIBE-BLOC vol renovar la seua aposta i la seua aportació sòlida a favor de l’honestedat, la cultura, la conservació del patrimoni i el desenvolupament sostenible. La llista és una combinació de la joventut i la preparació de Jaume Ortolà i l’experiència d’Isidor Mollà, Xavi Tro i David Ivars. Amb ells donant el suport, i l’aportació de les noves incorporacions a la llista el partit es troba segur de donar una resposta a les expectatives i necessitats de la ciutadania.

Jaume Ortolà és Enginyer Superior de Telecomunicacions i professor al Conservatori de Música de Dénia, a més de traductor d’obres literàries clàssiques de l’alemany al català. Jaume Ortolà és un benisser arrelat a les tradicions del seu poble i amb un bagatge cultural ferm i sòlid. El CIBE ha confiat en ell per encapçalar la llista perquè Jaume personifica els valors d’una nova forma de fer política a Benissa.

La coalició CIBE-BLOC està molt il·lusionada amb la candidatura per a les eleccions locals del 27 de maig. Han apostat per una cara nova, per actualitzar el cap del cartell, a fi de renovar el compromís i la responsabilitat que tenen adquirits a Benissa i per a Benissa des de fa molts anys.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?