Política

Eleccions 2007: Jaume Ortolà – Principals punts del programa del CIBE-BLOC

Jaume Ortolà és el candidat a l’alcaldia de Benissa per la coalició CIBE-BLOC. Aquest és el resum del seu programa electoral, junt amb un xicotet escrit que ens ha demanat que incloguerem.

Benvolguts amics lectors d’Infobenissa:

En primer lloc, abans de presentar-vos resumits els punts bàsics del nostre programa electoral, us vull dir unes quantes paraules personals. Una de les idees que marca la meua manera d’entendre la vida és que cal apostar pel progrés econòmic i pel benestar des de la faena ben feta, l’esforç i la superació personal. Guanyar diners -els diners que ens asseguren el benestar i la riquesa-, i guanyar-los amb el propi esforç, fent-se un mateix, és per a mi la satisfacció vital més gran. Per a mi és la manera més sòlida de créixer tant individualment i com col·lectivament. En qualsevol cas, aquesta aposta ha de nàixer necessàriament de la responsabilitat individual de cadascú. Voldria que molts més benissers feren seua aquesta idea, ja que sense les aportacions dels benisseres Benissa no avança, i això és el que intentaré transmetre des del lloc que els ciutadans m’assignen el pròxim 27 de maig a les urnes.

A continuació us expose succintament els principals punts del programa que ha preparat la nostra coalició. Com veureu, no hi ha grans promeses, perquè les administracions públiques han d’actuar sempre des del rigor pressupostari, amb un equilibri entre els impostos que estem disposats a pagar els ciutadans i els serveis que volem rebre.

Urbanisme, medi ambient i infraestructures

1 Volem que Benissa cresca de manera mesurada i equilibrada, sense destruir els recursos ambientals i patrimonials.

2 Volem un creixement urbà impulsat des de les empreses de Benissa i del nostre entorn, que done oportunitats als petits empresaris del sector, i que genere riquesa que revertisca en el municipi.

3 Executarem el projecte d’aparcament subterrani a la plaça de Jaume I per a recuperar l’espai públic del centre del poble com a nucli de representació, oci, esbargiment i festes.

Atenció sanitària

4 Exigirem a la Generalitat Valenciana, sense pors ni ambigüitats, el compliment del compromís incomplit durant els últims 8 anys de reforçar l’atenció sanitària al sud de la Marina Alta.

Cultura i educació

5Farem que Benissa torne a ser un referent cultural de prestigi a la comarca. Crearem noves infraestructures culturals, però sobretot adequarem i aprofitarem al màxim les ja existents.

6 Marcarem com a prioritàries les reformes necessàries al C.P. Manuel Bru, i ens dotarem del sòl necessari per a poder atendre anticipadament les futures necessitats educatives del municipi.

Joventut i esports

7 Treballarem per definir, en col·laboració amb les associacions esportives, el nou Campus Esportiu en la zona del Pla.

Promoció i integració social

8 Crearem un equipament dotacional administratiu per a atendre els residents de la zona costanera, on s’oferiran els serveis municipals, en una finestra única, amb dependències de policia i servei d’assistència mèdica.

Ciutat i ciutadania

9 Facilitarem les relacions entre els ciutadans i l’administració, amb la implantació real de la finestra única d’atenció al públic.

10 El nostre compromís amb la ciutadania es fonamenta en la creació de fòrums ciutadans coordinats per l’Agenda 21 local, que fixaran les prioritats que s’arreplegaran en els pressupostos municipals.

Jaume Ortolà

Més informació

Ací podeu consultar el programa del CIBE-BLOC.

També teniu ací la foto de la llista completa de la candidatura de la coalició CIBE-BLOC.

Els membres del CIBE-BLOC ens han fet arribar també un dels cartells del partit: Cartell


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?