Política

El CIBE-BLOC es farà càrrec de Cultura i Normalització Lingüística

El grup CIBE-BLOC ha acceptat fer-se càrrec de les delegacions de Cultura i Patrimoni Històric (Jaume Ortolà) i Normalització Lingüística (Xavier Tro) de l’Ajuntament de Benissa. Després d’un ampli debat dins de la organització, segons comenten fonts de la coalició, s’ha pres aquesta decisió en un exercici de responsabilitat amb el poble de Benissa i perquè pensen que poden fer una tasca molt positiva i necessària en aquests àmbits.

Per alta part, també han volgut manifestar que no han acceptat cap retribució econòmica (dedicació exclusiva), perquè pensen que no és imprescindible una dedicació exclusiva i perquè volen mantindre la independència política.

Tant el PP com el CIBE-BLOC són conscients que entre els dos grups hi ha diferències polítiques molt importants. Això no obstant, tots dos grups coincideixen que uns graus de crispació i de tensió política com els de la passada legislatura no són gens positius per al poble.

El CIBE-BLOC no ha fet cap pacte ni té cap compromís amb el PP més enllà de la voluntat que les grans decisions per a Benissa es prenguen amb un consens i una participació més amplis dels que han tingut fins ara, així com recuperar el diàleg entre els diferents partits benissers, inexistent a dia de hui. El CIBE-Bloc vol, en definitiva, aprofitar l’oportunitat que els dóna l’inici de la nova legislatura per a intentar tornar a una situació de normalitat democràtica.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?