Política

El benissenc Miquel Crespo perd la Secretaria Comarcal del PSPV-PSOE

Els socialistes mantenen la divisió interna de fa quasi una dècada per a triar el seu secretari comarcal. En aquesta ocasió varien els noms dels candidats però la pugna és la mateixa. D’una banda, Paco Carrió, militant socialista des de fa poc més de tres anys que va arribar al PSOE de la mà d’Adolfo Utor i per tant, que compta amb el suport de Joan Ignaci Pla.

Per l’altre, Miguel Crespo, que en aquesta ocasió representa la imatge del grup lermista oposat a Pla, encara que fins fa ben poc en les mateixes trinxeres partidàries que ha abandonat recentment per a encapçalar la llista contrària.
El congrés comarcal celebrat ahir de matí a partir de les 11.00 hores en la Casa de Cultura de Dénia ha donat la victòria al candidat oficial ajustadament per 19 vots a 18. El grup que lidera Carrió ha comptat amb el suport dels cinc delegats de Dénia, a més de Pedreguer, Ondara, El Verger, la portaveu municipal de Pego, i diversos municipis de l’interior. Per la seua banda, Miguel Crespo ha arreplegat a més de Benissa, amb el sector de Dénia vinculat a l’alcaldessa, Paqui Viciano, Xàbia, Pego, Calp i Lliber.
La nova executiva comarcal tindrà 16 representants del sector oficialista i 9 del sector lermista.
La lluita però no ha fet més que començar perquè ara s’han de celebrar els congresos locals dels quals han d’eixir les noves executives locals que tindran que elaborar les pròximes llistes electorals municipals d’ací a dos anys.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?