Política

El PSPV edita una pàgina web interactiva per a contactar amb els ciutadans

El PSPV de Benissa ha estat la primera agrupació a nivell comarcal a presentar una pàgina web pròpia. La intenció no és cap altra que estar en contacti permanent i de forma continuada amb tots els ciudatans a fi de donar tot tipus d’informació, tant a nivell polític com dels assumptes socials d’interès. L’acte oficial de presentació és va fer al va salar d’actes de la seu universitària La Marina, a càrrec Vicent Cabrera i Roberto Cabrera, els dos responsables d’aquest projecte. La finalitat última és mantindre una relació “virtual” a dues bandes, perquè la web, l’adreça de la qual és www.psoebenissa.org, te espais reservats a la participació directe dels internautes a través de fòrums d’opinió i una bústia de suggerències.

La web socialista pot consultar-s’en dues llengües: valencià i castellà. Allí és troben totes els mocions, precs i preguntis formulades pel grup municipal en els darrers mesos, ordenades per data. A més a més, també hi són totes els activitats, actes i conferències que organitza el PSPV, així com els estratègies i polítiques en diferents àrees com Benestar Social, Promoció Econòmica, Territori i Medi Ambient, etc. Una dels propostes més novedoses és l’apartat dedicat a la “foto denúncia”, on els ciutadans podin incloure una instantànea digital sobre qualsevol tema que vulguen donar a conéixer.

Per un altra banda, la web del PSPV de Benissa te també una secció amb enllaços a altres adreces del partit a nivell autonòmic i nacional. A més, hi ha també una via directa de comuniació a través del correu electrònic o i-mail. Una ferramenta, en definitiva, que s’adequa als noves tecnologies i els exigències de la societat “perquè açò és el futur i nosaltres ens hem avançat”, segons va dir Vicent Cabrera, portaveu del PSPV a l’Ajuntament de Benissa. Aquesta pàgina web evidència també el nou tarannà i lan nova imatge que el partit socialista a nivell local va iniciar fa mesos i és va fer palés en la llista dels darreres eleccions municipals.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?