Política

El batle de Benissa fitxa l’exregidor de Calp Julio Parra

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va decidir el passat mes d’octubre fitxar l’exregidor del PP de Calp, Julio Parra, per a ocupar treballs en l’ajuntament com a càrrec de confiança.

En la resolució d’ajuntament es designa Julio Parra “com a personal eventual de confiança per a ocupar el lloc de treball de coordinador de zona costanera, percebent per les seues funcions la quantitat bruta anual de 23.249,32 euros”. Així, l’exregidor de Calp passa a ser càrrec de confiança del PP en l’Ajuntament de Benissa i percebrà uns 2.000 euros bruts al mes.

D’aquesta manera, qui era regidor de Platges de Calp en l’anterior mandat ha trobat un lloc de treball a l’Ajuntament de Benissa després de quedar fora de la corporació actual. I és que Julio Parra anava el número 16 en la llista del PP de Calp i els populars només van aconseguir nou regidors en les últimes eleccions municipals. A més, el PP roman en l’oposició enfront d’un tripartit format per PSOE, Bloc i PSD que governa en el municipi de Calp amb un total de 12 regidors front els nou populars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?