General

El batle qualifica de “mesquines” les acusacions del PSOE de Calp per l’AP-7

El batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, va eixir del pas ahir de les declaracions efectuades pel PSOE de Calp en relació amb l’accés a l’autopista AP-7 i en les quals s’acusava el batle de no voler que el poble del Penyal d’Ifach compte amb la infraestructura i lamentaven el seu “sobtat atac d’ecologisme”. En aquest sentit, Roselló va qualificar de “mesquines i injustes” les declaracions dels socialistes i les va comparar amb les que va efectuar el portaveu del PSOE a Benissa, Vicent Cabrera, al principi de la polèmica.

D’aquesta manera, el batle del PP va voler concretar que “Benissa no s’ha oposat al fet que Calp tinga un accés a l’AP-7 sinó que el que hem fet ha sigut rebutjar les tres alternatives” si bé “en el ple es va dir que la C-1 -traçat que ha escollit l’Ajuntament de Calp i que va pel Mascarat- era la que no tenia impacte sobre el terme municipal de Benissa i l’oposició era menor”.

Inseguretat vial

No obstant això, Roselló va insistir a dir que “el que sí que és cert és que Benissa donarà suport a una proposta que és la millora de la N-332 perquè té molta inseguretat i s’han produït multitud d’accidents”. En aquest sentit, en preguntar-li per la seua opinió a les declaracions del batle de Calp, Javier Morató, en les quals deia que el tram de la N-332 que ha de millorar-se és el que va de Calp a Benissa Juan Bautista Roselló va assenyalar que “també estem d’acord”.

Quant a la decisió final de Foment, que al principi aposta pel traçat D-2, que travessa el terme municipal de Benissa i ha estat rebutjat per ambdós pobles, Roselló va expressar la seua confiança que el ministeri estarà d’acord amb l’opinió dels ajuntaments.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?