General

El PSOE rebutja els 3 traçats d’accés de Calp a l’AP-7 i també l’ampliació de la N-332

Benissa celebra aquesta vesprada a les 20.30 un ple extraordinari convocat pel batle, Juan Bautista Roselló, en què es debatrà la proposta de l’Ajuntament en relació amb l’accés a l’autopista AP-7 des de Calp. La celebració de la sessió plenària ha estat motivada després del coneixement de l’avantprojecte presentat per la demarcació de Carreteres de l’Estat a la Comunitat Valenciana. Un document que comprén tres alternatives que han despertat un profund malestar entre els grups polítics de Benissa i en la societat en general.

D’aquesta manera, fonts municipals van avançar ahir que la proposta del batle del PP “rebutja qualsevol de les alternatives tècnica que tinguen una afecció al terme municipal de Benissa”. A més, també proposa que “es considere que l’opció idònia per a la millora del recorregut des del peatge de l’AP-7 a Benissa fins Calp està constituïda per l’execució de la variant de Benissa i la millora substancial de l’actual carretera N-332”.

No obstant això, el PSOE es desmarcarà aquesta vesprada de l’opinió de l’equip de govern del PP. Segons ha pogut saber Levante d’Alacant els socialistes estan d’acord en el rebuig de les tres alternatives plantejades però a més també estan en contra de l’ampliació de la N-332 entre Benissa i Calp perquè suposaria l’enderrocament d’un nombre indeterminat de cases situades al costat de la via. Així les coses, el grup de Vicent Cabrera aposta per la suspensió del termini d’al·legacions front l’avantprojecte presentat per Foment de tal manera que el procés quede paralitzat. Una paralització que tindria l’objectiu que qualsevol decisió que es prenga referent al nou accés a Calp des de l’AP-7 es consensue entre els dos pobles.

Per als socialistes “és inacceptable que els batles de Benissa i Calp -Juan Bautista Roselló i Javier Morató-, ambdós del PP no hagen consensuat prèviament la seua posició” ja que “és responsabilitat única d’ambdós batles que en l’actualitat ens trobem forçats a realitzar al·legacions contra un avantprojecte que afecta de forma tan espectacular el terme municipal de Benissa”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?