General

Infobenissa publica els plànols de l’avantprojecte d’accés a l’AP-7 de Calp

En primer lloc cal aclarir que l’avantprojecte d’accés a l’AP-7 de Calp enviat pel Ministeri de Foment consta de diverses alternatives, algunes de les quals són excloents. En aquest article detallem si afecten el terme municipal de Benissa i enllacem les alternatives als seus plànols detallats corresponents. Per saber del que es parla vegeu primer el plànol general amb totes les alternatives.

Alternativa D-2 “SUR”

Afecta els termes d’Altea i Calp. Es tracta d’un enllaç per a unir l’entrada d’autopista d’Altea amb Calp a través del Mascarat mitjançant un nou túnel. No és excloent.

Alternativa D-2

Es tracta de la millora de la CN-332 al seu pas per Calp. Aquesta alternativa no és excloent.

Alternativa C-1

Crearia una entrada i peatge d’autopista per a Calp a la zona d’Oltà. Aquesta opció afectaria la part d’Oltà i el Barranc de l’Estret del terme de Benissa. Aquesta alternativa és excloent amb l’Alternativa A i la D-2 “Norte”. Vegeu el plànol detallat de l’Alternativa C-1.

Alternativa A

Crearia una entrada i peatge d’autopista per a Calp a Lleus. Aquesta alternativa és excloent amb l’Alternativa C-1 i la D-2 “Norte”. Aquest enllaç es divideix en 3 zones:

Zona 1 (Afecta la Casa Parrilla, el Pi de Gandia i la Casa de la Ràpita).
Zona 2 (Afecta l’Albinyent i el Barranc de Vicent).
Zona 3 (Enllaç amb la CN-332 prop del terme de Calp).

Alternativa D-2 “Norte”

Consisteix a enllaçar l’eixida de la futura variant de Benissa amb Calp mitjançant la construcció d’una nova carretera paral·lela a l’actual CN-332. Aquesta alternativa és excloent amb l’Alternativa C-1 i l’Alternativa A. Dividim la seua afecció pel terme de Benissa en 4 zones:

Zona 1: (Afecta la partida d’Osalba i la zona de Cristaleria Maria Elena).
Zona 2: (Afecta l’Alfama i Benimarraig).
Zona 3: (Afecta la zona de Venta la Xata i el Tros dels Marins).
Zona 4: (Afecta la zona de Cocentari fins Calp).


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?