Política

Juan B. Roselló renunciarà al seu sou de batle per a cobrar el de diputat

El ple de Benissa va aprovar ahir les noves retribucions del batle, Juan Bautista Roselló, del PP, i dels regidors amb dedicació exclusiva. El nou sou del batle és de 43.765 euros. No obstant això, Roselló va confirmar a aquest diari després del ple que renunciarà a aquest sou perquè, quan es constituïsca el nou ple de la Diputació d’Alacant, tindrà una assignació econòmica com a diputat. Aquesta assignació se situarà entre els 48.000 i 50.000 euros si Roselló, com sembla probable, és diputat amb delegació.

Els nous regidors amb dedicació exclusiva són José María Serna i Josefina Ivars, ambdós del PP, i Paco Montagut, del PSD. Cadascun d’ells percebrà 32.831 euros. Montagut s’integra en el govern del PP; les seues regidories seran les d’Esports i Benestar Social.

En el nou govern, la regidora popular Raquel Soliveres tindrà dedicació parcial i ingressarà 16.415 euros bruts per any.

Oposició del PSOE i CIBE-Bloc

Els regidors del CIBE-Bloc van mostrar ahir en el ple que, malgrat que han assumit les delegacions de Cultura, Patrimoni Històric i Normalització Lingüística, van a continuar fent oposició al PP. Ahir, els tres regidors nacionalistes i els cinc del PSOE van votar en contra de les noves retribucions. El CIBE-Bloc també es va oposar al fet que es delegaren competències del ple al batle i a la Comissió de govern.

L’equip de govern també va aprovar ahir els càrrecs de confiança. El batle va explicar que ara es crea un nou càrrec de confiança que ocuparà una persona que s’encarregarà de “coordinar i controlar la zona costanera”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?