Política

Juan Bautista Roselló rep la credencial de diputat provincial

Pel seu interés reproduïm aquesta notícia apareguda al diari LAS PROVINCIAS el 26 de juny de 2007:

David Serra (Benissa, 1969) és un dels polítics valencians que combinen joventut i una llarga trajectòria política. Va ser diputat en la cinquena legislatura i després de quatre anys absent de l’hemicicle torna a ocupar un escó.

-Com afronta aquesta nova etapa?

-Amb la mateixa il·lusió que el primer dia que vaig entrar en 1999. És un repte poder desenvolupar un programa de govern al qual han donat suport els ciutadans.

-S’ha recuperat ja del disgust que li va donar Eduardo Zaplana en deixar-lo fora de les llistes en 2003?

-Mai vaig tindre la sensació que fóra un càstig. A més, aquests quatre anys he tingut la possibilitat de treballar en l’Executiu de Camps i m’han donat una experiència que em servirà ara a Les Corts.

-Què li ha semblat el ple d’aquest matí (per ahir)?

-Fantàstic. El president ha esbossat de forma clara quin és el seu projecte de futur i el grup parlamentari ha estat a l’altura. El PP ha respost al que els ciutadans esperen.

-És amic de Ricardo Costa, número 2 del PP. Ambdós van eixir de NN.GG. Què va aprendre d’aquesta etapa?

-Que la política està al servei dels ciutadans i significa compromís i renúncia permanent. Qui no estiga disposat a renunciar a certes coses no entén la vocació de servei.

-Confia en la intenció del PSPV de tendir la mà a Camps?

-Tant de bo ens trobem davant un PSPV del segle XXI, que veja la Comunitat en tota la seua potència i no siga un partit sense un missatge que interesse a la gent. Els socialistes, igual que el conjunt de l’esquerra de la Comunitat van deixar d’escoltar la societat fa molts anys.

-Què és el que més corre pressa per al nou Govern de Francisco Camps?

-Aplicar els 1.700 compromisos que vam adquirir davant la societat valenciana durant la campanya i el 27-M.

Els tres diputats provincials de la comarca, Juan Roselló i Juan Bautista Roselló,
del PP,
i Paco Carrió, del PSPV-PSOE, van rebre el dilluns en la Junta Electoral de Zona les credencials que els permetran accedir el càrrec. Els socialistes van lliurar els avals poques hores abans. Segons Carrió, compta amb el suport de més del 70% dels regidors de la Marina Alta. Es va comprometre a treballar “braç a braç” amb tots els pobles per a gestionar subvencions, amb independència del signe polític que governe en cada ajuntament. Per la seua banda, Juan Roselló, que repeteix en el lloc, va assegurar tindre el 100% de les signatures dels regidors del seu partit.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?