Política

Juan Bautista Roselló és elegit diputat provincial pel PP a la comarca

Pel seu interés reproduïm aquest article aparegut al diari LAS PROVINCIAS el 20 de juny de 2007:

Un dels majors tresors que tenien guardats els populars eren els noms dels que seran diputats provincials pel PP a Alacant.

Finalment, a última hora del dilluns, des del Comité Executiu Provincial del PP d’Alacant, que presideix el zaplanista, José Joaquín Ripoll, va informar que havia designat per unanimitat els diputats dels partits judicials que conformen la província d’Alacant.

El PP manté en aquesta legislatura els dos diputats a la Marina Alta, després dels resultats de les eleccions del 27 de maig on els populars de comarca va eixir victoriosos de la cita amb les urnes, en obtindre 20 dels 33 ajuntaments de la comarca.

De nou, com a diputat provincial, repeteix el militant relacionat amb el sector de l’expresident Eduardo Zaplana, el calpí i coordinador comarcal dels populars Juan Roselló.

El segon escó ha estat per al campsista i actual batle de Benissa, Juan Bautista Roselló, que s’estrena en el Govern provincial, encara que és el tercer diputat que té Benissa en la història de la democràcia. Juan Bautista Roselló es va mostrar durant el dia d’ahir entusiasmat amb aquest nomenament i es va comprometre a seguir treballant des de la Diputació per a portar més inversions a la comarca amb l’objectiu que la Marina Alta es convertisca en un referent de la tota la província alacantina.

A més, va destacar que aquest organisme estiga en mans del PP no és sinònim de falta d’inversions per als municipis on no governen els populars ja que, va agregar que els pressupostos sempre compten amb la unanimitat dels diputats del PP i del PSPV.

Sobre possibles responsabilitats en l’equip popular de la Diputació d’Alacant, Juan Bautista Roselló, el batle de Benissa va confirmar que encara no s’ha iniciat cap reunió sobre aquest assumpte i serà una vegada que passe la presa d’investidura quan es repartisquen les carteres.

Amb aquest anunci, es dissolen els dubtes que circulaven per la Marina Alta, i el sud de la comarca pren força i protagonisme a Alacant ja que finalment s’ha descartat la inclusió de la candidata del PP de Dénia, Ana Kringe.

Així mateix, s’esvaeixen les remors que circulaven on s’apuntava que un possible candidat de Teulada-Moraira poguera ocupar una acta en la Diputació alacantina com a reconeixement pels resultats obtinguts als comicis municipals.

No en va, Teulada-Moraira és l’única de les grans localitats de la comarca on el PP ha revalidat la majoria absoluta, després que Calp perdera l’ajuntament i a Benissa possiblement es governe en solitari.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?