Política

Camps i Costa aplaudeixen que Roselló haja trencat la seua promesa de tornar a presentar-se

La música de la pel·lícula “El último Mohicano” (aquell indi que lluitava per la seua tribu perquè no desapareguera davant l’arribada de l’home blanc) va ser la triada per a presentar el candidat del PP de Benissa, l’actual batle Juan Bautista Roselló. Després de la sintonia -que després va ser recordada pel número 1 a les Corts per Alacant, Gerardo Camps- van començar les anècdotes i el muntatge audiovisual. “M’he criat menjant putxero. Durant cinc anys de carrera ma mare em donava cinc pilotes perquè me’n menjara una per dia de la setmana” va explicar Roselló en el vídeo en què va repetir en innombrables ocasions el seu amor per Benissa.

Va ser el preludi d’una nit llarga en què van participar alguns dels membres coneguts del PP. El benisser David Serra, secretari autonòmic del govern de Francisco Camps, va ser l’encarregat de buscar noves anècdotes per a trobar un fil conductor a la vetllada que es va desenvolupar al Taller d’Ivars. Serra va qualificar de campions a Gerardo Camps, actual conseller d’Economia, al vicepresident del PP, Ricardo Costa, a Roselló i va qualificar com a “entrenador” el senador popular José Cholbi.

David Serra va atacar el PSOE en algunes de les seues intervencions. Va acusar Zapatero d’impedir que les dones puguen ser regidores i es va referir als candidats socialistes com aquelles persones que “pels matins van a les manifestacions en contra dels PAI i per les vesprades executen aquests mateixos plans urbanístics”. Després d’uns compassos de rumba flamenca, i unes imatges dels assoliments del PP a Benissa va aparèixer en escena Juan Bautista Roselló, que va reconèixer que havia incomplit la seua promesa de no tornar a presentar-se a les eleccions però que si repetia com a candidat a la batlia ho feia “per Benissa i pel PP”. Roselló va dir que “l’oposició a Benissa estava de mal humor perquè les coses van bé” i va reconèixer que ell no servia per a atacar, com segons ell l’ataca l’oposició política. “Jo servisc per a defensar les persones i per a resoldre problemes” comentà. El batle va explicar el canvi positiu que s’ha donat a Benissa en els últims 8 anys de govern popular i va recordar totes les infraestructures realitzades.

Després del candidat va aparèixer Ricardo Costa per a advertir al públic assistent de les amenaces que cauran sobre Benissa amb l’arribada “dels tripartits a la catalana”. Costa es va alegrar que el batle incomplira la seua promesa i torne a encapçalar la llista a Benissa. També ho va fer Gerardo Camps que va repetir fins no poder més que l’efecte Zapatero “trenca Espanya” i va començar la seua llarga llista de greuges: ens lleva l’aigua, no envia més forces de seguretat malgrat que som més gent, ens porta a uns eurodiputats perquè critiquen la política urbanística dels valencians… per a acabar, altra vegada, amb el tripartit i que “Zapatero trenca Espanya”.

Abans, Gerardo Camps ja havia deixat clar que l’actual batle havia creat “l’efecte Juan Bautista Roselló” i va recordar les virtuts de “El último mohicano”. “Un indi que era valent, intel·ligent, astut, audaç, esforçat, treballador, que es passava el dia corrent…i que a més era ben plantat”. Després (era previsible) va fer la comparança amb l’actual batle entre els aplaudiments del públic que va omplir la sala gran del Taller d’Ivars.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?