Política

Álvaro Mendoza serà el candidat del CIBE a la batlia

Álvaro Mendoza, candidat del CIBE a la batlia
Álvaro Mendoza, candidat del CIBE a la batlia

L’Assemblea General de Ciutadans de Benissa (CIBE) ha acordat per unanimitat de tots els assistents, l’elecció d’Álvaro Mendoza Sánchez, com a cap de llista, i per tant, candidat a la batlia de Benissa per a les properes eleccions municipals que se celebraran el 22 de maig de 2011.

Álvaro Mendoza, és un jove nascut a Benissa, advocat de professió i conegut per participar en activitats esportives del municipi. De perfil cosmopolita, ha estudiat i viscut a l’estranger, parla Anglès i Alemany i actualment està finalitzant els seus estudis universitaris en Ciències Polítiques i de l’Administració.

Des que ha accedit a la secretària general del CIBE, Álvaro s’ha caracteritzat per una gran determinació en les seues decisions, així com pel seu esforç a impulsar una renovació en el partit tractant de conjuminar joventut, experiència i multiculturalisme en un mateix projecte.

“La falta d’interés per la participació que actualment té la ciutadania, és conseqüència directa del comportament de gran part dels nostres respresentants polítics” reflexiona aquest jove benisser, que ha destacat la necessitat de retornar la credibilitat perduda a la classe política, molt minvada pels continus escàndols de corrupció, i d’actuar amb sentit comú per optimitzar els recursos municipals i traure’n el màxim profit.

Álvaro va agrair tots els suports i la confiança posada en ell per encapçalar la llista d’un partit renovat però alhora amb molta trajectòria en el municipi i va prometre transparència, austeritat i compromís com a principis rectors de la seua política.

Ara la Comissió Especial per a l’elaboració de la llista electoral, de la qual ell ja formava part, com a secretari general de CIBE, està ultimant la llista que l’acompanyarà en la seua candidatura, que segons les seues paraules, haurà d’estar formada per persones compromeses, treballadores i lluitadores pel benestar de tots els que vivim a Benissa.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?