Política

Arranca la precampanya electoral del CIBE

Logo del CIBE
Logo del CIBE

El dissabte 26 de febrer, el CIBE va arrancar la campanya preelectoral mitjançant un acte de portes obertes a la seua seu del carrer Sant Nicolau de Benissa que va congregar multitud d’amics, simpatitzants i mitjans de comunicació.

Al mateix temps, es va aprofitar la presència dels simpatitzants per donar a conèixer a les noves incorporacions al partit, així com recollir propostes i suggeriments per a l’elaboració del programa electoral.

L’acte, segons paraules d’Isidoro Mollà, president del partit, va servir per a apropar el CIBE a la ciutadania, a més va destacar que la màgia de la democràcia, servirà perquè en les properes eleccions es produïsca un canvi al govern de Benissa.

Lisa Svoboda, regidora del CIBE i única representant en la corporació municipal de la ciutadania immigrant, va denunciar la falta de representació d’aquest col·lectiu a l’Ajuntament malgrat representar quasi el 50% del cens electoral, i va afirmar sentir-se tan benissera com podria ser-ho qualsevol altra persona nascuda en aquest municipi. A més, va destacar la necessitat d’unir el que va anomenar “les dues Benisses” –centre urbà i costa- ja que ambdues són necessàries per a garantir la prosperitat i desenvolupament del municipi.

Finalment Álvaro Mendoza, Secretari General del CIBE, va dur a terme una breu anàlisi de les properes eleccions diferenciant el CIBE d’altres partits d’àmbit estatal com el PP o PSOE, sotmesos a la disciplina de les seues direccions generals, i d’altres partits dubtosament interessats en el canvi, els dirigents del qual reben en l’actualitat suculentes remuneracions de l’actual govern popular com si d’un més dels seus propis regidors es tractara. Per això, va destacar que el CIBE és l’única opció real de canvi polític per a Benissa.

En finalitzar els parlaments, es va oferir un vi d’honor a tots els assistents.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?