Política

CIBE i Els Verds podrien anar junts a les pròximes eleccions municipals

Les negociacions entre Els Verds i Socialistes Independents de Dénia (SID) està pràcticament tancades i ambdues formacions acudiran de forma conjunta a les properes eleccions municipals. Les trobades informals es van iniciar fa un mes, però la negociació formal no va arribar fins fa pocs dies. Ambdues parts van reconèixer ahir que tot va per bon camí i que, de seguir així, a mitjan la setmana vinent es podria fer pública la decisió.

Malgrat que encara no ho ha volgut confirmar ningú, tot apunta que serà el líder dels Verds, Toni Roderic, qui encapçale la llista per als comicis, encara que tot està per veure. La resta de llocs es tancaran quan s’arribe a un acord formal. També queden per debatre els projectes concrets del programa electoral. No obstant això, tant Els Verds com SID han arribat punts d’encontre en l’orientació de la seua proposta.

Segons el secretari d’Organització de SID, Juan Carlos Miñana, ambdues formacions busquen el millor per a Dénia “dins d’un creixement social i econòmic sostenible i respectuós amb el medi ambient”·. Entre el que queda per concretar està allò referent al finançament de la campanya electoral i als mitjans materials. Les previsions que tenen és que el dimecres o el dijous es tanque l’acord i que el divendres, com a més tard, es faça la presentació oficial d’aquesta aliança.

A més de Dénia, Els Verds té previst presentar candidatures en altres municipis de la Marina Alta. En el cas de Xàbia serà Jose Ortiz, qui encapçale la llista dels Verds de Xàbia. A Benissa, Els Verds estan en converses amb CIBE per a arribar a un acord de cara a les eleccions de maig.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?