Política

El BNV repetirà la coalició amb el CIBE en les eleccions locals

El BNV s’ha proposat ser una alternativa als governs populars de Calp i Benissa. Per això, els nacionalistes d’ambdós pobles comencen a moure fitxa per a alçar-se amb la victòria l’any que ve.

Des de l’agrupació nacionalista de Benissa, el seu portaveu i regidor en l’ajuntament, Xavi Tro, va confirmar que, de moment, van a repetir la coalició en les municipals de 2007 amb el CIBE.

Tro va assegurar que des del BNV de Benissa se senten forts per a afrontar la carrera preelectoral ja que, segons va afirmar, “estem en una bona posició contra la debilitat que pateix el PP de Benissa, pel que esperem obtindre bons resultats”, encara que també va matisar que “seran els ciutadans de Benissa els que tinguen l’última paraula”.

Pel que fa al pacte amb els independents d’Isidor Mollà, Tro va afirmar que a pesar que “encara tenim uns caps per lligar, tot indica que la coalició es repetirà per la bona sintonia i bons resultats existents entre ambdues formacions polítiques”.

Tro, va afegir, que “seria absurd concórrer a les eleccions en dues llistes diferents quan els programes del BNV i el CIBE són molt semblants”.


Comentaris a la notícia

Voleu deixar un comentari a la notícia?